En liten titt i min fotoryggsäck...

...beställd av Anki! :-)

Modellen heter alltså Lowe Pro Slingshot 100 AW, och det är en liten fotoryggsäck! Den som vill ha hela utrustningen med sej på en gång ska inte köpa en sån här, utan något betydligt större! :-)

Men jag ville ha en så liten säck som möjligt - och det är verkligen precis att kameran går ner i den här... Fast det räcker ju! Och ifall jag köper mej ett macroobjektiv framöver så får det också plats. :-)

Däremot är det inte att tänka på att packa med sej nån kaffetermos eller så... Men en frukt eller bulle och en liten Festis (i tetraförpackning) ryms iallafall i det översta facket. (Det med kartongremsa kvar i... Host! Någon produktfotograf blir jag nog aldrig!?! ;-D).


På foto nummer två (man kan också säga; det mittersta fotot av de tre som överlappar varann) ligger säcken förresten på det viset som man "får fram den på magen när man ska använda kameran". Det är det som är grejen med "sling" - man behöver inte ta av sej säcken för att komma åt innehållet i den, eftersom man bär den i en rem som går via höger axel och runt kroppen istället för i två remmar som man har trätt båda armarna igenom... (Om ni förstår hur jag menar??? Är inte så bra på att förklara tekniska detaljer...). När man drar i remmen "vandrar" säcken under vänster arm från ryggläget till magläget ,och säcken blir där nästan som ett litet "bord". Och när man öppnar den kan man alltså enkelt lyfta ur kameran rakt uppåt... :-)

Jag får väl komplettera med en utvärdering av hur den funkar i praktiskt bruk sen när jag har använt den lite grann...

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag förstår alldeles exakt vad du menar. Den verkar jättepraktisk. Snygg också. :)

Ha det gott.

2009-02-04 @ 10:36:17
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: anki

Tack för bildvisningen,, mycket bra.. nu fick man mer hm på storleken... den verkar vettig måste jag säga,, ska ju köpa en större väska så småningom och blir det en sån där så blir det en eller två storlekar större,,, eller så blir den där andra från kata som jag sett,,, men slingshoten har blivit mycket populär och jag väntar spänt på att få höra vad du tycker om den rent praktiskt. :-)ahaa,, kan du skicka den blivande frisören hit? jag klipper själv, går till frisören en gång per år,det brukar faktiskt bli 2 ggr men i fjol blev det en gång bara... :-)ha en skön dag

2009-02-04 @ 10:49:34
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Jules

Fin och praktisk rygga i den kameran känna sig trygga ;)

Jag vet inte vad 17 det är med mig...sitta och rimma till allt. Nej - måste rensa hjärnan min ;)

Jomen - du har ett award att hämta.

Kram

2009-02-04 @ 10:59:03
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Postat av: Malin B

Låter som värsta Tupperwaregrejen, att den går från det ena läget till det andra och är helt fantastisk när det gäller att använda den.

Alla som bär sina små barn på ryggen kanske också skulle vilja ha den där "magin" att man skulle kunna "snurra dem framåt" när det passar.

Hoppas att du och ryggsäcken ska trivas fint tillsammans, den ser himla praktisk och bra ut. =)

2009-02-04 @ 11:24:56
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Har oxå en bra väska med några extra fack, jag rymmer snus, börs och telefon å kameran förstås, allt som behövs med andra ord!!

2009-02-04 @ 11:31:48
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Jen

Ha ha! Suverän förklaring på vandringen från ryggläge till magläge. :D

En söt liten väska det där.2008 års bilder håller jag på och redigerar nu.

Förhoppningsvis ska det inte behöva ta hela år 2009 på att framkalla dem. :)

Men så vet jag ju hur det brukar gå med mina projekt..hrm!

2009-02-04 @ 11:48:19
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Hipp Hipp Hurra för Dottern! Hälsa henne!

Tänk, min kameran går precis ner i kappfickan..hm!

Kramen!

Ragnvi

2009-02-04 @ 12:01:00
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Annies Fotoblogg

Ser ut att vara en bra fotoryggsäck.Det är otroligt skönt med ryggsäck, det är tugnt att bära kameran i handväskan eller så :P2009-02-04 @ 12:48:07
URL: http://annie90.blogg.se/
Postat av: Lena

Vilken smart rygga, en sådan vill jag ha!Kram

2009-02-04 @ 13:39:05
URL: http://lenakald.blogg.se/
Postat av: anki

jo då här tar jag det lugnt,,, den nerladdbara wordpress är redan färdigkodad, man installerar den i webbläsare, sen kan man gå in och ändra i både php-kodningen och i css-mallarna till det tema som man valt så man får allting där man vill ha det.Sen finns det s k plugins, tilläggsprogram så att säga som man laddar ner och aktiverar..så det går att göra mycket och få till det som man vill. :-)Funkar så länge det inte krockar med nått annat,,, och man inte är och lyckas ta bort någon tecken i någon kod, då blir allt huller om buller.. :-)jag testade blogg.se och blogspot och en massa andra gratis bloggnings sidor men var inte nöjd, gillade inget av det,, så det blev en wordpress, hade ingen aning hur man installerade eller visste inte ens vad php var... men jag skrev ut engelska installations guiden (fanns ingen svensk support då) och lyckades installera,, gjort på några sekunder.. :-)Här är det också rå kallt, hög luftfuktighet är det visst,,, isch,, grå väder.. jag som skulle få så mycket gjort inne i dag när det inte var sol, men har inte gjort ett skit än.. ska upp till stan nu snart så det lär inte bli nått gjort efter det heller. :-)ha det skönt..... spara lite födelsedags tårta till mej.. :-)

2009-02-04 @ 14:02:38
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: veronica-ifokus

Snygg och praktisk!!

2009-02-04 @ 19:25:14
URL: http://veronica-ifokus.blogspot.com/
Postat av: elena cn

Åh! Den verkar ju jättebra! Jag vill gärna ha dragkedja till mina fack. Inbillar mig att det håller borta en hel del skräp. Kostade den ca 600kr?

Jag har bara varit på Elgiganten, Expert och OnOff och hittade inget jag gillade. Ut och testa den! En liten recension skulle inte vara fel:)(Nu har jag lyssnat på låten 2 ggr!)

2009-02-04 @ 20:22:20
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: mumari

Det där med fotoväskor är svårt....jag letade länge och väl innan jag hittade min...men nu är den för liten, jag vill få plats med alla objektiv och tillbehör. Dags att skaffa en ny men dom är dyyyra...

2009-02-04 @ 20:25:40
URL: http://mumari.se
Postat av: Dysnomias

Åh, den verkar verkligen mycket bättre än min! Tror det är ett lysande inköp!! :-)

2009-02-05 @ 07:54:41
URL: http://dysnomias.wordpress.com
Postat av: Eva-Lena

Ser praktisk & smart ut, tack för demon :)Pris? Inköpt?

2009-02-05 @ 09:37:10
URL: http://kimaneros.blogspot.com
Postat av: morsdeka

Ja, den ser ju jättefin ut. Vilken bra väska. Jag hoppas du får mycket nytta av den. KRAMEN!

2009-02-13 @ 22:18:40
URL: http://morsdeka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback