Måndag...




Nu är (äntligen?) allt som vanligt igen - efter både jullov och dotterns vecka i Sälen. :-)

Idag är det med andra ord skola för båda ungarna, och själv ska jag jobba en stund... Fast när har jag inte bestämt ännu. Har man flextid, så har man...

...ständiga bekymmer angående att just bestämma sej för NÄR!!! ;-)

Ha en fin dag!! :-)

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: Anki N

Haha...ja men du...du är ju precis som jag, fast jag jobbar hemma, de e bara svårt att bestämma när o hur o vilket som ska komma först, jobb eller de andra.

Kramiz o ha en bra dag

Anki N

PS söt filur de där..DS

2010-01-18 @ 10:35:11
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Bella

God Morgon!



Jag har standard objektivet;18-55mm och det räcker bra (än så länge!)...Jag tycker det är för jäkligt att behöva sitta här på jobbet och glo på kalkylblad då jag kunde vara hemma och dona och greja med min nya "leksak"...;)



Stora Kramar!

2010-01-18 @ 10:57:44
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: Lennart O

I dag vet jag inte vart tiden tagit vägen. Har inte hunnit öppna datorn förr än nu på em. Det har varit snöskottning, (2 ggr), bankbesök och ett besök på det nyöppnade biblioteket, där man nu inte hittar någonting. Samt bistått Anticimex som besiktigat grannhuset. Och lagat middag. Phu! Det är jobbigt att vara pensionär. Ibland.

2010-01-18 @ 14:48:36
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lizaloop

ja det är inte lätt med beslutsångest... själv är jag ledig tills på söndag, känns hur skönt som helst om jag får säga det själv! Ska försöka att hälsa på lite folk i veckan, har verkligen varit urusel på det på sista tiden!

2010-01-18 @ 14:50:04
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Här trodde jag mig kunna ta ledigt men det sket sig.... nu satsar jag på torsdag istället hoppas kollegan tillfrisknat till dess.

2010-01-18 @ 14:57:53
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: annette

Måste vara tuffa dagar för Dej detta med att besluta om flextiden, själv skulle jag nog ha speciellt svårt om det dåligt väder, då skulle jag skjuta upp jobbet och sega hemma, vid vackert väder skulle jag nog dra iväg i ottan och sedan roa mej med annat under dagen!



annette

2010-01-18 @ 18:38:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback