Man måste söka...

...spänningen här i livet!! :-)



Fast det var väl kanske inte precis det jag och familjen egentligen gjorde på kvällen den 8/1 för 5 år sedan...

Men det blev onekligen ganska spännande, för vi tänkte på fullt allvar försöka ta oss hem till ett par goda vänner som bjudit oss på fest då! 

Men det var ju den dagen som stormen Gudrun under sena eftermiddagen hade dragit in över södra Sverige, så när vi hade kommit drygt halvvägs insåg vi att vi nog var lite fel på det mesta... För träden föll i stora högar över vägen strax framför oss!!

Så det var bara till att vända bilen, och snabbast möjligt ta oss hem igen!

Sen var vi utan ström i 25 dygn - och DET var verkligen spänningslöst!! :-X

/AnnaKK







Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Harreligen, det kan INTE ha varit nån hit att bo där ni bor just den stunden. 25 dagar utan ström... vilken mardröm. Tycker det räcker med ett par timmar, man hinner ändå märka hur jäkulst beroende man är av elen!!!

2010-01-08 @ 09:46:58
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Morgonrapport: minus 17 grader! Snön knarrade, eller snarast kved, under skosulorna när jag hämtade morgontidningarna i brevlådan. Jag gillar definitivt inte kylan, allt blir så trögt och besvärligt. Läste på Vindstat att just nu är bara 18% av landets vindkraft tillgänglig, nu när den hade behövts som bäst. Lite av Gudrun hade kanske varit bra just nu!

2010-01-08 @ 09:59:08
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: annette

Hua mej,det var hemskt då och att ens försöka ta sig genom trakter med skog hade nog inte ens jag vågat tror jag, jo kanske förresten, vore jag bjuden på fest hade jag nog försökt. Skönt att Ni klarade Er helskinnade, men fy sjutton för att vara utan el i 25 dygn, hur klarar man det?



Ha en bra dag!



annette

2010-01-08 @ 10:19:32
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: SqZ

Hur sjutton klarade ni er 25 dygn?! Du har kanske skrivit om det förut men jag är nyfiken på hur ni löste allt praktiskt.

2010-01-08 @ 10:21:41
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: Therése

Snygg bild. Och lite skrämmande historia. Vi åkte hem från mina föräldrar, genom skogen, bara ett par timmar innan stormen verkligen satte fart och bara det var skrämmande, i efterhand.

2010-01-08 @ 10:39:58
URL: http://vilja-vara-med.blogspot.com
Postat av: matte

Vilket drama! Tur att ni inte nåt träd blåste ner på er. Utan ström så länge! ja hur klarar man det?

2010-01-08 @ 12:11:00
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Malin B

Sitter bara här och ler åt slutklämmen på inlägget!

2010-01-08 @ 15:49:32
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: elena cn

Men vad läskigt!! Jag har nog aldrig varit med om fallande träd men däremot riktigt läskiga blixtoväder när vi bilade genom frankrike till spanien. Blixtarna slog ner bakom oss hela tiden och följde oss i många mil. DÅ var jag riktigt rädd.



Jag missade Camilla Läckbergs filmatiseringar men jag har för mig att den inte fick så bra kritik...men jag är inte helt säker. Jag har läst alla Dan Browns böcker och det är mycket mer fart i dem än i filmen Da Vinci koden. Boken Änglar och demoner var också riktigt bra tyckte jag.



När jag var ute och fotade mina vinterbilder snöade det så jag fick gå med kameran instoppad i jackan mellan fotograferandet. Lite läskigt var det för jag vet inte hur känslig den är för väta och kyla. Men oooh så mycket vakcert jag såg.

På måndag kommer våra elever till skolan och då ska vi börja med klädvett...hur klär man sig när det är kallt ute för att hålla sig torr och varm. Vi hade elever som kom i tygskor innan jul då snön precis hade kommit!



2010-01-08 @ 15:52:55
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Känner igen mig precis!! Exakt så var det för oss med! Fast vi var utan två dagar mindre alltså 23!! Mycket skog hade vi som föll men ändå förhållandevis tur. Många som misste mycket mer än vi.. Min gamle far alltså 82 då fixade ut alla lösträd mannen skadade sig i första lasset och gick gipsad flera mån.. Resten fick vi ta hjälp med

2010-01-08 @ 19:35:29
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Marie F

OJ! Hur klarade ni er utan ström?

2010-01-15 @ 06:44:31
URL: http://falkering.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback