365 Foton 2010 - Tema nr 282, 25 och 13!

Hämtar den här gången mina 365-bilder från arkitekturens värld... :-)

Här nedan anas ett gallerförsett fönster bakom ett spetsigt staket och några vassbarrade enbuskar... Känns väldigt STOPP, måste jag säga!?Det finns en stängd järngrind också förresten, försedd med en osedvanligt stor skylt från en välkänd väktarfirma... <:-) Budskapet är tydligt: Här vill de inte ha objudet besök - om de nu vill ha något besök alls???Nå! Eftersom det är okej att äta glass på trottaren utanför, tog jag mej friheten att smälla av ytterligare några bilder på detta ointagliga (?) "residens". ;-)

De som bor i det har onekligen en söt liten balkong på ovanvåningen:Så vida järnräcket nu inte är ytterligare ett slags inbrottsskydd, vill säga!? 8-I

/AnnaKKKommentarer
Postat av: mimmi

Ja nog ser det ut som de inte vill ha besök :) det var väldigt bra bilder och väldigt roligt att få se och även läsa vad du skrev .. för många gånger så får man ett annat syn på bilder om man läser vad folk skriver om dom :)

2010-01-12 @ 19:27:12
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: annette

Precis när jag skulle stänga ner datorn så dök detta upp, och då måste jag ju in och spana när Du smäller av så många teman på en och samma gång;)

Och nu har Du verkligen ägnat Dej åt arkitektur oxå;)

Tror inte dom vill ha några besök, ser inte som om ens Du är välkommen, undrar vad dom skulle tycka om att se sitt hus på Din blogg;) Men som sagt det är tillåtet att äta glass även där!!

Snygga bilder med fina delar av huset, den sista bilden tilltalar mej på ett speciellt sätt, väldigt snygg bildbehandling. Dom behöver köpa lite färg till våren Du!Ha en skön kväll!annette

2010-01-12 @ 19:40:42
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Therése

jag älskar bilder på hus, och du har tagit riktigt fina såna här :-) fast du har rätt, de verkar inte vara så välkomnande.... skulle nog inte bjuda på glass om man kom på besök ;-)

2010-01-12 @ 20:23:57
URL: http://www.vilja-vara-med.blogspot.se
Postat av: Anne-Lie

tre flugor på en smäll - bra gjort! Den sista bilden tycker jag var helt fantastisk.

2010-01-12 @ 21:54:26
URL: http://anne-lie-fotorian.blogspot.com/
Postat av: Nollan

Haha, nej dit känner man sig nog inte välkommen ens om man har en personlig inbjudan! Men bilderna blev ju bra och passande. Sista på den lilla fjuttiga balkongen var väldigt fin!

2010-01-12 @ 22:57:25
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: Kerstin

Oj vilket fint hus du hittat. Riktigt bra jobbat att få ihop tre teman också. Sista bilden är verkligen fin. Ja, de andra också förstås. ;)

Ha en fin onsdag.

2010-01-13 @ 00:06:05
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Morning! Jag skulle då inte ha något emot att flytta dit!

Mmmm...hittade en domherre hos dig också!

Kramen!

Ragnvi

2010-01-13 @ 06:50:11
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Tänk om man kunnat vara osynlig och gått en liten tur inomhus också. Man får tänka sig för när man sätter staket runt sitt hus, vilken bild man vill ge utåt..

2010-01-13 @ 07:09:42
URL: http://farmoringrids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback