Stim-stim!! :-)


Jag städar, handlar det jag glömde köpa häromdagen, lagar mat och är allmänt i gasen med valborgsmässoaftonsförberedelser! :-)

Det blir nämligen en liten fest här ikväll, och om vädret tillåter så gör vi även en liten utflykt till någon brasa i skymningen.Det är åska i luften nu i eftermiddag, så det är ju frågan hur det blir med den saken. Regnar det så struntar vi nog i brasan...

Däremot struntar jag INTE i kommentarer jag får, men för stunden hinner jag inte svara på dem. Men jag gör det senast imorgon! :-) Och tänk... Då är vi inne i månaden MAJ!!!

Kan ni fatta det??? Jag kan det knappt... 8-)Härlig valborg på er allihopa!!!

Kramar! :-)

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: mimmi

Hoppas att regnet håller sig borta .. båda hos dig och hos mig .. för jag hade också tänkt att försöka att vara ute ikväll:)

2010-04-30 @ 15:48:40
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: ingrid

Här är en riktig regndag! Blir innepyssel och golvläggning istället. Ha en trevlig kväll!

2010-04-30 @ 16:30:06
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Jane

Underbar skärpa i blåsipporna, en riktig vårbild!

Trevlig Valborg!

2010-04-30 @ 17:45:34
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: elena cn

Vackra bilder AnnaKK!! Hoppas ni slipper undan åskvädret. Vi hade ett som drog förbi igår.

Nu är det glest mellan mitt bloggandet. Det har ju varit resor, utflykter, festande, idrottande och jobb. Orken är slut på kvällarna och jag har lagt mig före 23 varje kväll (efter tolvslaget brukar annars vara mer normalt för mig).

Sonen min ska i alla fall fira sin student...det blir utspring och därefter en tur på ett flak på torsdagen den 10:e. På lördagen har vi tillställning hemma för släkt och vänner. Vi får se hur pigg jag är då för vi har personalfest på skolan dagen innan där vi ska tackar av vår rektor som går i pension:)

Men idag ska vi bara ta det lugnt här hemma. I vanliga fall brukar vi åka till min syster...grilla, ta en tur på valborgstivolit och se på majbrassan och fyrverkerierna...men idag orkar vi bara inte...Valborgskramar från mig!!

2010-04-30 @ 19:16:59
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Uj, vad det regnade här...precis mellan åtta och nio, då det var sång och brasa, blä. Fast lite åska vore inte dumt ;) Kram!!

Vilka härliga bilder, vad är den första för något?

2010-04-30 @ 22:10:32
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Verkligen fint !

2010-10-15 @ 18:45:27
URL: http://fotoniss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback