Sabotage!!!

Någon knipsar av mina krokusar!? >:-IFast de flesta är hela - ännu! :-)

Utom de gula med mörka ränder på - för de är puts väck!?! Märkte jag tidigare ikväll, när jag tänkte fota dem i de sista solstrålarna...  :-/

Uppätna? Av vem???

Till de ohämmade glädjeämnena denna dag, hör iallafall att jag har sett två fjärilar! Den första fick jag till och med på bild. Två gånger om!! :-)

Natti!!!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Jenny

Måste vara samma sabotör som härjar i min rabatt!!

Det ser precis likadant ut här...Du får väl rigga kameran och ta han på bar gärning i gryningen?Fattar inte hur fjärilar har överlevt denna buskalla vinter....!?????

Fantastiskt!Fantastiska är också dina härliga bilder....(:

Kram, Jenny

2010-04-07 @ 21:38:53
URL: http://klipporochhav.blogspot.com/
Postat av: Charlotta

Oj, oj, oj! Om det är någon tröst så är du inte ensam om att få vårblommorna knipsade. Jag för ett ständigt krig mot rådjuren: usch-och-fy-spray, mald vitpeppar, fladdrande plastpåsar, maskeringstejp på kvisttoppar och så sticker jag ner kvistar och pinnar bland blommorna så att de ska sticka sig på nosen om de försöker ta en tugga. Det är ett skyttegravskrig utan någon vinnare i sikte ännu...Grattis i alla fall till vårfjärilarna, de lyser ju upp lika mycket som gula krokusar. :)

2010-04-07 @ 22:17:31
URL: http://livetmedleran.blogg.se/
Postat av: anki

härliga bilder,, tror det är rådjuren som förstår krokusarna,, ett gammal knep är att sätta upp ulltussar men vet inte om det fungerar.. :)ha en skön natt

2010-04-07 @ 22:20:31
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: mimmi

Grattis :D nu är du med i fjärils gänget ;) och jag är med i Gatu gänget ..eller vad det nu kallas ;)

det var jätte bra bilder på din fjäril här :)

Jag tror det är ekorren som förstör dina blommor ..de blev arga för att ni tog bort plankan och vill nu hämnas lite :)

2010-04-07 @ 23:51:55
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Jane

Jag tror det är kanin eller rådjur - fast kaniner kanske inte finns hos dig - då kan det vara den större varianten hare ;)

Här kryllar det av kaniner och de gillar speciellt blå krokusar och tulpanknoppar. Rådjuren vi hade i Värmland ratade de blå, de åt bara gula krokusar - finsmakare, eller?

2010-04-08 @ 00:19:05
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Men vad är det för en illbatting som härjar i din rabatt? Hoppas att du kan fånga den på bild.

Tänk att här sitter jag uppe i Umeå och kan inte förstå att hos er flyger fjärilar omkring. Här är det bara grått med några plusgrader och så mängder med snö. Fortfarande!!!

Ha en fin torsdag.

2010-04-08 @ 01:05:20
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: elena cn

Lyllo dig, med fjärilen alltså! Jag försökte fota en idag men den smet precis när jag skulle fokusera kameran:( Annars har jag legat i backen och fotat alla möjliga vårblommor...

Idag blev det en tur till frissan också. Jag som är halvblind utan glasögon såg inte hur mycket frissan klippte...det skulle sluta vid hakan men når mer till mungipan! Jag var riktigt missnöjd när jag kom hem:( Alldeles för kort!!! Jag har dragit och fönat och satt alla möjliga produkter i håret men inte blev det bättre...

2010-04-08 @ 18:07:42
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Ninna

Rådjur?Penseér klarar ju ngr minus, så vi har i en kruka på framsidan av tomten. Du var påpasslig, ser jag, och fick en fin fjäril på bild:)

2010-04-08 @ 20:52:27
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback