Långfredag...


Nån som var uppe i svinottan (mer än jag) idag, och hörde den både rikliga och vackra fågelsången!?

Särskilt koltrastarna var i farten klockan sex! :-)Själv var jag iväg och jobbade en vända då, och sedan dess har det mest känts gäspigt...

Ska pigga upp mej med lite konst-igheter i eftermiddag. Eller ko-konst, var det visst... ;-)

Maken och jag ska rätt och slätt hänga med på en del av helgens konstrunda, tillsammans med ett par vänner! :-) Och efteråt blir det nåt gott att äta hemma hos dem. Lagom långfredags-underhållning, tycker jag - som ska upp tidigt och jobba i morgonbitti också.

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Sist jag hörde koltrasten var på Kanarieöarna när vi väntade på bussen till flygplatsen. Det var tidigt på morgonen och det var väldigt vackert! Ha det gott!

2010-04-02 @ 11:44:49
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Låter som en toppendag, själv hoppas jag det blir en riktigt lååååååååååång långfredag så jag får njuta länge av ledig dag!

Var upp och ute tidigt imorse för att smygfotografera en Påskdekoration hos en granne och då kvittrade fåglarna så vackert!GLAD PÅSK!annette

2010-04-02 @ 12:08:08
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: anki

nix, jag var inte uppe vid ottan :) sov till 9.. men jag hörde fåglarna i skogen idag .....härlig bild :) snygga färger samt fågeln som en silhuett..ha en trevlig dag

2010-04-02 @ 15:05:30
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Jane

Var uppe i ottan eftersom hunden har en inbyggd klocka och väcker mig senast halv sju ... här hördes inte en pippi ... jo, förresten, skrattmåsarna skränade. De börjar dra sig uppåt land nu för häckning.

Konstrunda blir det i morr´n, vädret skulle bli bättre då :)

2010-04-02 @ 16:27:26
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: mimmi

Jag har nu tröttnat på koltrastens sång kan jag tala om :) vi har 7 st som har bosatt sig här på våren lilla tomt och precis som du skriver så börjar de "sjunka" väldigt tidligt och det är inte bara en som sjunger utan det blir då en hel kör och det känns inte så underbart längre att lyssna på dom ;)

2010-04-02 @ 21:01:32
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: bjorne

Själv går jag upp 04,40 varje arbetsdag och vaknar då även när jag är ledig så vi är minst två som är uppe i tid,ha en fin påskhelg hela familjen,kram.

2010-04-02 @ 22:05:44
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: ingrid

Så tidigt sover jag oftast som en stock! Hoppas ko-konsten var till belåtenhet, och att du får lite ledighet i Påsk!

2010-04-03 @ 10:24:51
URL: http://farmoringrids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback