Go´morron! :-)
Ekorren lyfter på locket till maten, och själv borde jag väl lyfta ändan från stolen och masa mej iväg till jobbet nu... Det blir ju på nåt vis så mycket mer av dagen kvar, om man ser till att få gjort sina "måsten" redan på morgonkvisten!? :-)

Inte något superinspirerande fotoväder idag, men jag har ju i och för sej skrattmåsar från igår i lager till en hel månads blogginlägg - minst!! ;-)

Ha en härlig tisdag! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: ingrid

Tänk vad både människor och djur vaknar till liv så snart våren kommer!! Det är ju skönt få jobbet avklarat tidigt, men för min del tycker jag också det är skönt med en lugn morgon ibland.

2010-04-27 @ 09:58:45
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: anki

Inga "kottar" här ännu, längtar tills det kommer någon ny hit... :)var soligt här men nu är det mulet men tempen är bra i alla fall, har dammsugit nedervåningen för jises vad hår och grus.. :)ha en skön dag

2010-04-27 @ 12:26:24
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Malin B

Du, är jag himla glad att vi "har haft" varandra himla länge!!! =)Söta ekorren där och skrattmåsarna, de borde inspirera alla - till att vara glada och skratta! =)Jag har onsdag här i dag... BRA att kunna flexa dagar vid behov. Har en "Lapp-Lisa" i familjen nu! ;)

2010-04-27 @ 13:12:21
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Tigris

Ekorrar är väldigt smarta! har två i min trädgård ler!

2010-04-27 @ 14:03:49
URL: http://tigrispredikantan.blogspot.com/
Postat av: Marianne

Här lyser ekorrarna med sin frånvaro. Kan bero på att de inte är lika smarta som dina.Och tack för dagens skratt när jag såg måsen. Vilken bild alltså !

2010-04-27 @ 15:04:10
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Söta "korren".....((:Och du säjer något väldigt klokt här!

Att det blir mer kvar av dagen om man gör sina "måsten" direkt på morgonen....Hur kan det då komma sej (när jag vet om detta!?!?) att jag alltid SPARAR??? Hahaha....Ska tänka på dina kloka ord här i morgon...tror jag.

Kram på dej!

Jenny

2010-04-27 @ 21:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback