Dagens Outfit: Mössa!

Iallafall på morgonkvisten, för BRRRR vad det fortfarande kan kännas KALLT klockan sex!? 

Jag kanske också ska shoppa blommor idag, förresten!? :-) Nån tålig sort som klarar ett par minusgrader, och som kan pigga upp vår trista veranda...

Undrar om man rent av kan hitta en blommig hatt i den här boutiquen...:(Bilden är inte dagsfärsk - det finns tack och lov ingen snö kvar nu!).

Övriga planer för dagen är ännu så länge ganska vaga. Ja, lite jobb blir det ju nångång - och sen har jag så förtvivlat många foton från den senaste veckan, som jag skulle vilja gå igenom ordentligt och redigera... Men jag verkar aldrig få tid till det - för jag är ute och tar nya foton mest hela tiden! ;-) Dessutom har jag en massa rabatter som behöver vårstädas, och som gärna vill ha lite ny jord också... Eventuellt ska jag även åka en sväng till pappa. :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: a

Den äldre damens mössa är ju helt underbar - funderade först på om det var några blå blomster;-))

2010-04-14 @ 08:05:28
URL: http://anne-lie-fotorian.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Ja, precis, det är ju exakt samma nyans på dammössan som på hortensiorna, hahaha! Hoppas hon köpte en sådan blomma! Penseer är ju frosttåliga, men det finns säkert fler sorter! :)

2010-04-14 @ 09:26:54
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Maria Berg

Gillar den lila/blå eftersom den passar så bra till Hortensierna- häftigt, MB

2010-04-14 @ 09:29:17
URL: http://mariaberg-garden.blogspot.com/
Postat av: Anki N

Haha...skrattar lite åt bild två där o de vackra blå!! En fullträffsbild.

Blommor ja de e man sugen på nu, jag fick ju roser också av ungarna för lite sedan men jag vågar inte sätta ut dem ännu. Dagarna är jättevarma men nätterna är oberäkniga en, vad gäller temperatur.

Trevlig dag

Kramiz Anki N

2010-04-14 @ 10:30:53
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Vill bara meddela att min lilla "utflykt" förflöt utan några intermezzon. Märkte nu när jag tog ur min "stortvätt" ur maskinen att jag saknar en tvättvinda. Förr hade jag ju träd att spänna upp tvättlinan mellan. Men de träden finns ju inte längre.

Ha en fortsatt fin dag i det fina vädret!

2010-04-14 @ 11:11:15
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: anki

fina bilder :) snyggt med mössan/hatten och blommorna som går i samma färg...här är det snö kvar ännu, men åkrarna börjar äntligen att titta fram :)ja det är lika här med bilderna, tar nya varje, men jag redigerar inte mina just något men det är så många man skulle vilja lägga ut men man måste begränsa sej lite :)ha en fin dag

2010-04-14 @ 12:38:26
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: matte

för mycket roligt att göra och för lite tid... jag vill ha penseér! och faktiskt en gullig mössa vore inte fel .. med blommor på :)

2010-04-14 @ 12:56:35
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Hej igen! En liten reflektion över din talande bild på mamman (?) och den lilla tjejen som tittar på blommorna. Kan du tänka dig en kille i samma ålder som intresserat följer med sin mamma för att köpa blommor?

2010-04-14 @ 13:46:13
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Mian

Tantmössan + hortensiorna - SUVERÄNT fångat!

2010-04-16 @ 10:56:55
URL: http://miansblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback