Go´morron!

Onsdag, och absolut ingenting intressant tycks vara på gång idag - men grundvattennivån i marker och brunnar fylls iallafall på. Jag antar att man ska se det som nånting BRA!? <:-)



Öh...? Nu när jag tittar lite närmare på detta foto... Har jag inte vänt det upp-och-ner???

STÖN!

/AnnaKK, eventuellt på väg tillbaka till sängen... 








Kommentarer
Postat av: engelsson

Gomorron på dig med..i gråvädret..ha en bra dag

2009-11-18 @ 10:01:21
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: mimmi

Något positivt med regn då ;)

Mina inställningar på kvällsbilder . först så har jag ISO på 100 . Slutartiden.ställer jag in på mellan 15 och 30 beroende på hur mycket ljus som finna ute och F som det heter på min kamera . blir då mellan 8 och 12 Nu har jag längst ner en streck där det står plus och minus ..så när jag ställer in slutartiden så kan jag då flytta F till mitten där ..då skall det tydligen bli bäst.. hoppas du fattade lite av vad jag skrev :) .det låter alltid så krångligt när man skal skriva ner vilka inställningar man har ..men det är ganska enkelt men .enkelt skrivit .. slutartid på 20 sekunder och F skall alltid var MINST 6 under slutartid

2009-11-18 @ 10:08:47
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Lizaloop

Haha ja det gäller att se det positivt. Här snöade det hela dagen igår men eftersom det var så varmt så försvann det direkt det träffade marken. Nu är all snö borta och mörkret har återvänt....

vänta nu jag skulle ju se det positivt.... det är fortfarande HÖST, det betyder att vintern blir kortare å kortare ju längre tiden går utan snö ;)

2009-11-18 @ 10:10:14
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: anki

kanske du har vänt bilden upp och ner men inget man tänker på :-)



regn här idag också, har vräkt ner på morgonen men som du skrev, bra för grundvattnet... nä isch, vill ha lite bättre väder nu, tjatigt med bara regn jämt,, himlen ser dock lite ljusare ut just nu men vi får väl se vad som händer :-)



ha en skön dag

2009-11-18 @ 10:13:08
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Yvonne

hihi, ja, vattendroppar brukar inte hänga uppåt! :D Idag är det sooooligt här!! Hoppas du får lite av den varan också :)

2009-11-18 @ 10:32:32
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Gärdsmygen

Upp och ner, vilken start på dagen. Fast jag hade inte sett det om du inte du skrivit det. Temat på ordlös onsdag är idag spegelvänt, men det är ju förresten inte upp och ner. Oj vad vimsigt det blev. Min morgon har varit upp och ner, försov oss, jag som är krasslig hade missat att ställa klockan, jag skulle ju inte upp:)

2009-11-18 @ 11:17:19
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: elena cn

Balanserande vattendropar:)

Jag tror inte att jag sett solen de senaste 2 veckorna!

Ja, visst kostar det att ligga på topp...jag spelar ju både innebandy och basket, går som en galning med stegräknare...och nu ligger man här förkyld, med huvudvärk och bankande bihålor och en sträckt vad till på köpet:(

Tänk att det är så dåligt med basketspelandet ute i landet! När jag var i sportbutiken i Gislaved och frågade efter basketkläder en jul så hade de inte en endaste pryl. Det var liksom ingen mening med det då det inte fanns några spelande lag i trakten.



och mässor finns det gott om här! Jag brukar gå på symässan som har en massa med tyg, garn, ärlor och scrapbooking material. Årets fotomässa var min första:)



Nä, nu ska jag snora vidare i soffan...

2009-11-18 @ 17:27:08
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Ulla

Här har verkligen grundvattennivån höjts rejält och imorse fylldes toastolen med mycket vatten när jag spolade. Stopp i avloppet...AHHHHH. Något stressad googlade jag hur jag skulle fixa det. Jag är en kvinna som ska klara mig själv även i stunder av stopp i avlopp. Jag fick många tips på nätet. Jag ÄLSKAR google

2009-11-18 @ 18:04:35
URL: http://ulla67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback