Lördag...



Du milde... Helgen har knappt börjat och jag är redan halvt utschasad...!? X-/

Men det har iallafall gått bra att fixa lunch åt damlaget + ledare. :-) Sen har det varit det gamla vanliga; att stå vid sidan om planen i ett par timmar och titta på (och f-r-y-s-a!!!) när dottern & co spelade. Är det all den friska luften man får när man står där som man blir så sabla trött av, förresten!? Jag skulle kunna gå och lägga mej NU!!! <:-/

Resultatmässigt blev det också "det gamla vanliga" i matchen, dvs förlust... Dock en ganska ärofull sådan den här gången! De mötte ett bättre lag, men stod upp mycket bra mot dem försvarsmässigt, och målen som föll in bakåt (slutresultatet blev 0-3) är inte mycket att säga om. Ett av målen kom dessutom till på straff... Lite synd bara att de inte själva skapar speciellt mycket framåt...

Om en dryg timme ska dottern tillbaka till idrottsplatsen och käka pizza med lagkompisarna i klubbhuset. Jag tar mej väl an städningen av omklädningsrummen då, och när jag kommer hem igen tror jag att det blir tv-soffan för min del. Troligen sover jag tungt där redan klockan 20.30...!? Och missar kanske alldeles det där med Earth Hour...? <:-)

Imorgon ska vi ha våffelkalas här klockan 14.00 för "tjocka släkten"! :-)

/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Gärdsmygen

Sova gott i soffan har man rätt till om jobbat som du idag. Har hälsningar till dej och dina ekorrar från mina. Idag har det varit en ekorr-gäst stadigt i träd och foderautomat.Så nöjd så! Känns som våra husdjur.

2009-03-28 @ 17:56:43
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: elena cn

Hihi, jag sov gott igår kväll jag:) Jag tittade med ett halvt öga på vinnaren av Lets Dance och sedan försvann jag in i en djup dvala.

Jag tror att kroppen jobbar så mycket för att inte frysa och det är därför som du blir trött.

Glöm nu inte att dra fram klockan innan du somnar ikväll!

2009-03-28 @ 18:58:12
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Anki N

Våffelkalas med hela släkten...ja de blir det här!!

Undrar om du somnade ifrån lamporna....?? Frisk luft är både hälsosamt o rent livfarligt för tröttstockarna som bor i kropparna.



Natti sov gott

Anki N

2009-03-29 @ 00:14:47
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Morning! Somnade du...glöm inte sommartiden!

Nu finns änderna från Örebro hos mig! Några i allafall!

Kramen!

Ragnvi

2009-03-29 @ 08:56:17
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: anki

oj vilken lördag du fick. Man blir förresten vädligt trött av vårluften, jag blir halv död på våren. :-)



tack för att du sa till om bloggen, hade ett nytt tilläggs program,,"plugin" som ställde till det i explorer, jag kör alltid firefox och glömmer bort att kolla hur sidan ser ut i explorer. :-) den är fixad nu i alla fall.



grått väder här, dock ingen snö eller regn, än, men lite disigt och fuktigt i luften. Kajorna lever om här samt att jag hörde någon sorts vår fågel men kan inte placera vilken som sjöng,, man är urbota dum på fågel sång. :-)



ha en härlig våffel dag med släkten... själv ska vi på födelsedagskalas, svärfar fyller år. :-)

2009-03-29 @ 09:56:27
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Lizaloop

Så du har oxå en "jobbarhelg" i helgen....

Jag är hemma som snabbast, men åker om ett par timmar igen. Men sen när jag slutar imorgon kl 9 då är jag ledig tills nästa söndag :) :) :) :)

2009-03-29 @ 10:14:26
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback