Måste nog tusan investera... :-/



Till mitt försvar kan jag bara säga att batterierna VAR laddade!!

Men de är så gamla och dåliga att de tydligen inte längre går att få tillräckligt med ström på...? :-( Åtminstone inte tillräckligt för att driva kompaktkameran... Använder samma batterier till datormusen/-tangentbordet, och då funkar de.

Hå-hå-ja-ja! Men nu står det iallafall uppskrivet på inköpslistan att jag ska köpa nya... Snarast!

Och så får jag väl ge mej ut på en ny resa igen inom de näramste dagarna! :-)

/AnnaKK

PS! Kajan badade i en fontän på torget i Hässleholm. Och när jag nu inte kunde fotografera, så fick jag så klart gå i affärer istället - vilket var helt okej det också! De flesta butiker har väldigt trevliga air condition-mackapärer, som går för fulla muggar nu när det är så hett! ;-) DS!





Kommentarer
Postat av: whatthefuckdotcom

å fy så tråkigt! men det fotot du hann ta var fint :)

2009-07-03 @ 16:36:14
URL: http://whatthefuckdotcom.tk
Postat av: Ragnvi

Tjena! Vad retligt när sånt händer med kameran! Men vilken tur att åskan inte förstörde din dator!! Här slog blixten ned i närheten och orsakade en skogsbrand....jag HATAR åska!

Jädrans fina blom- o kusbilder!

Kramen!

Ragnvi

2009-07-03 @ 19:25:39
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Så kan det gå,och samma här gott att ta en tur med bilen och kyla ner sig med ac,sen in i något affärscenter och mysa lite men nu har det regnat här flera timmar så det börjar bli behagligt,angående skogsantrepenören så förstår jag honom och förstår även de som jobbar för han,ingen bra kombination,ha så bra.

2009-07-03 @ 19:57:41
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Inanna

skrattar illa att batterierna tog slut men vilken tur att du kunde gå i affärerna istället! Fast det brukar vara mer illa för plånbokens del ;) Hittade du något fint? Trevlig helg!

2009-07-03 @ 19:58:53
URL: http://inannasblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

ha ha ja så kan det gå:)

Om det kan vara någon tröst så är du inte ensam om att ha haft det så . men jag har nog slagit måttet .. idag när jag kom hem efter att fotat ute halva av dagen . fick vi ett väldans åskväder ... jag skulle ut och fota alla de blixtar som var överallt ..tog med system kameran och vad händer .. jag får inte igång den..panik .. jag svor en lång remsa och tyckte det var för jävl... att de inte kunde tåla att vara med ut och fota när det var så varmt ute .. ja .. jag trodde den hade gått sönder...men det hade den INTE....vet inte om jag vill berätta vad felet varhost

2009-07-03 @ 21:18:26
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Teknisk och teknisk ..det kan diskuteras..om det inte handlar om min hjärna förstås .. den enkla anledningen till att den inte funkade .. var ... jag hade tagit ut batteriet och lagt på laddning:)

2009-07-03 @ 23:25:35
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: Kerstin

Det där är ju typiskt. Men det blir bra med en ny resa. Sen är det bara att pula in batterierna i kameran och sen så är det bara att fyra av och snabbt lägga upp på bloggen. ;)

Ha en fin helg.

2009-07-04 @ 00:35:42
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Charlotta

ha ha, skrattar medkännande - inte hånfullt. Jag har också såna där batterier, som "någon" i familjen inte vill slänga för de fungerar ju faktiskt, bara inte i kameran.

Det tog nog fem-sex gånger innan jag fattade att batterierna var utslitna och att det inte var jag som hade glömt att ladda upp dem.

2009-07-04 @ 22:29:06
URL: http://livetmedleran.blogg.se/
Postat av: Jen

Trist med batterierna. :/

Bilden var riktigt cool dock! :D

2009-07-05 @ 13:16:12
URL: http://pansky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback