Go´morron!

Jaha... Minus tolv grader - det är inget som jag har beställt!?!

Brrr...

Nu hade det onekligen varit skönt att ha haft den där kaminen vi köpte i oktober installerad och klar - men den är allt jämt skorstenslös, eftersom hantverkare är ett så opålitligt släkte...! Fnys...

Senaste budet är att killen som ska sätta upp skorstenen kommer på måndag. Det tror jag inte på förrän jag ser det... Men, men...

Däremot finns det bildbevis på att jag verkligen var ute i skog och mark med kameran igår!

Eller, nja... Jag har förstås inte fastnat på nåt foto, men lite annat smått och gott - sånt som hör hemma i naturen! (Eller...???).





Ja, säga vad man vill om alla dessa ölburkar som ligger kastade i dikena var och stans längs med våra vägar... Men de blir ganska snygga på bild iallafall!?!

Sen hittade jag en annan snygging... Som var ganska blåfrusen redan igår - så undrar hur den mår idag!? Det knakar nog rejält i fotleden om man skulle försöka böja på den nu... <:-)







Ha en toppenfin dag allihopa!!! :-)

/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Bella

Ha ha ha...Är det en grodfot? Fotot där den sticker rakt upp är störtroligt!!!!

Och ja...Gamla ölburkar blir mycket vackra på bild tycker jag...Det verkar som om trollen i skogen där du vandrar tycker om några droppar ale lite då och då (av alla tomburkar att döma!).



Kramar!!!!

2009-01-02 @ 09:38:51
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: anki

ja du ölburkar som ligger slängda är inget vidare men dom gör sej mycket bra på bild i alla fall med sin glansiga färg. :-)

Isch vad kallt det ser ut åt foten,, du får dra på tjock strumpa och en varm känga så kanske den inte behöver bli så blå av kylan. :-)

jasså ni har -12, var -15 här på norrsidan,, brrr småkyligt med andra ord. Men vi har ganska mycket snö och det isolerar skönt och ni har väl ingen snö? Måste bli råkallt nere hos er då?

Jag ser skatorna här varje dag men det är tji att kunna fota dom, ska försöka genom fönstret så får vi se om jag lyckas gömma mej tillräckligt. :-)

ha en skön dag

2009-01-02 @ 09:41:11
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: Ragnvi

God fortsättning o tack för grattiset!

Minns en nyårshelg för 30 år sedan; då var jag ute o gick i minus 40! Fyyyy! Kunde nästan inte andas!

Kramen!

2009-01-02 @ 10:54:02
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Artlover

Hej Anna! Ja, vissa motiv gör sig bäst på bild. Det som kan anses avskyvärt i våra ögon kan istället vara vackert på bild.

Ha en bra dag du med:-)

2009-01-02 @ 11:19:37
URL: http://artlover.blogg.se/
Postat av: matte

Vad duktig du är på att fota! du har tom lyckats på ölburkar och skräp att se snyggt ut :)

Ha så gott!

kram

2009-01-02 @ 11:39:53
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: anki

jösses, kan du bara ta 500 bilder med ditt batteri? det måste vara nått fel, har för mej jag läste någonstans innan jag köpte kameran att batteriet skulle räcka till ca 1500 bilder eller nått sånt... du måste gå dit du köpte kameran och höra om det verkligen stämmer med att du kan ta så några bilder?

Kan vara nått fel med kameran så den tar mer ström än den behöver, jag stänger inte heller av kameran så ofta för rätt som det är så ska jag ut och fotat något som jag sett. :-)



Ja vi har då snö som täcker mina blommor,, hm, förutom i rabatten på södersidan,, brukar skotta upp snö i rabatten men det har inte blivit av i år, shit, nu fryser väl dom sönder... :-(



hoppas du hittar något att fota på idag, jag har redan hunnit med både ekorre, helikopter och rådjur,, och inte glömma gulsparvarna, fick rejält närbild på en gulsparv idag.. :-)



bilderna kommer i bloggen lite senare under dagen.. :-)



ha det skönt vännen...



2009-01-02 @ 11:42:09
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: elena cn

Här har vi "bara" -8 grader. Det blir täckbrallorna på om jag ska ut:)

Vilken härlig svamp du hittade så här sent eller tidigt på året...blå trumpetsvamp eller??



Ha en underbar dag!

2009-01-02 @ 13:18:31
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Malin B

Läser här uppe "Kan du bara ta 500 bilder..."

Milda Matilda. Hur långa skogspromenader tar du? ;)

Om det inte räcker menar jag. ;)



Du har hur som helst sinne för vackra/roliga/häftiga/stämningsfulla bilder.

2009-01-02 @ 15:13:17
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tänk om du hade frågat mig ,så hade du eldat i kaminen nu,är murare men ibland så är det färdiga rör upp,har nog monterat ett 40tal skulle jag tro,men det är kanske lite långt avstånd mellan oss,se till att det är en som håller på med sånt jobb så det inte läcker i någon skarv,sotarn ska provtrycka den sen.Ha de gott.

2009-01-02 @ 16:35:34
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: bjorne

Det

2009-01-02 @ 21:30:20
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: bjorne

vet inte vad som hände när jag skrev komentaren,den skickade sig själv,nu kommer en ny,det är därför sotaren kommer och provtrycker för är det inte tätt i skarvarna så kan det ta eld,då gäller det att det är en som vet vad han gör som sätter ihop rören.Lika viktigt är att det är brandklassat maerial i genomgångar mm.Lycka till,är det nåt så fråga.

2009-01-02 @ 21:35:14
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback