Stressa - stressa - stressa!?! 8-/Närå! Det är det INTE!!! :-D Men...

...som vanligt när jag har en plan, så spricker den!?! Hm...

Dagens plan var att i lugn och ro strosa omkring i Älmhult (kanske även ta en sväng till sjön) medans sonen avverkade sina dagens två lektioner mellan tio och tolv, typ... (Jag hade alltså än en gång lovat honom skjuts både till och från skolan).

Hann inte ens in i första butiken förrän dottern ringde och undrade om jag kunde kolla efter en bok åt henne på biblioteket!? Öh...? Kan jag (som bor i Osby kommun) låna böcker i Älmhult??? Det sa dottern att hennes svenskafröken hade sagt att man kunde... Så jag fick vända och gå åt andra hållet - mot biblioteket! De har ett riktigt fint sådant i Älmhult, kan jag meddela! Och mycket trevlig och hjälpsam personal! ;-) På mindre än fem minuter hade kvinnan i utlåningsdisken både ordnat ett lånekort åt mej och fixat fram boken som dottern behövde (som förövrigt alltså inte fanns på Biblioteket i Osby). Perfekt!!! :-)

Sen hann jag knappt tillbaka till centrum förrän dottern ringde igen - nu hade hon fått veta att hennes sista lektioner för dagen blivit inställda, och ville att jag skulle hämta henne klockan halv ett. I Osby, alltså... Ja-happ...!!!

Där sprack min plan angående när jag skulle jobba idag, kan man säga! Det var egentligen DET jag hade tänkt göra typ klockan halv ett... Men, men!

För att göra ett snabbt slut på denna historia: Jag hann inte gå i så många butiker som jag hade tänkt mej, men jag hann å andra sidan både skjutsa hem sonen och vara på plats på dotterns skolas parkering innan klockan passerade 12.30 - och jobbet infann jag mej på strax efter klockan 13... Irriterande nog var där mer att göra idag än vad jag hade trott, så nu har större delen av eftermiddagen "bara" försvunnit!?

Så de FOTON som jag tog under mina kringelikrok-vandringar i Älmhult i förmiddags, hinner jag nog inte ens titta själv på just nu - härnäst på dagens program står nämligen att uppvakta svärmor som fyller år idag!

GRATTIS, svärmor!!! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Dysnomia's

Det har alltså varit en sån dag idag? För min har varit skrämmande lik.

Nu är jag så slut att huvudet inte fungerar alls. Blir inte mycket klokt skrivet från denna ikväll! :-DNå, vi får se fram emot dina bilder i morgon!

2008-09-05 @ 19:06:21
URL: http://dysnomias.wordpress.com
Postat av: Anna

Vilka jättefina och roliga bilder du har i din blogg!

2008-09-05 @ 20:16:40
URL: http://sparaochres.blogg.se/
Postat av: heidi

Tjihi ...Så rolig en bild....... Den beskriver presis hur det er iblant : )

2008-09-05 @ 20:19:48
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postat av: Malin B

Ja, grattis till din svärmor! ;)

Dina foton lär finnas kvar...

2008-09-05 @ 20:34:27
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: vivan

Grattis svärmor!

ujjejuj va du fick ila! kramiz:)

2008-09-05 @ 22:23:35
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Susanne

Trodde först det var en röd biljardboll som hamnat i skiten, men det var ju något mer ätbart såg jag sedan. För visst är det en röd kunskapsfrukt? Hmm, kunskap är inte skit förstås, säger jag som sysslar med sådan var dag.

2008-09-06 @ 00:15:51
URL: http://sassa.webblogg.se/foto
Postat av: Elena

Oj, vad du får köra/hämta dina barn mycket!

2008-09-06 @ 19:03:24
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback