Brygga vin, någon???

Själv vet jag inte riktigt hur man gör - föredrar nog faktiskt att köpa mina alkoholhaltiga drycker, framför att tillverka dem själv... <:-) Särskilt om man ska ha i gäster i sörjan också, och då menar jag förstås inte bara i form av trampande fötter... Hu!
Ska det bli nåt vin till middagen i kväll lär jag definitivt få köpa det - och förmodligen innan klockan ett, på ett visst bolag...
/AnnaKK
PS! Russin är gott - iallafall de från affären... DS!
Kommentarer
Postat av: M a l i n B.
Russin äter jag mest varje dag men aldrig en droppe vin. ;)
Postat av: Elena CN
Jag gillar både russin och vin, speciellt tillsammans. Snart är det glöggtider!
Postat av: Pialotta
Jag har gjort lite vin förr, men det var då det.. nu köper jag alltid mitt:-)
Rödbetsvin .. var en av de där med sörja i du vet en grov macka med jäst på som flöt ovanpå.. ingen höjdare att se, men gott blev det minsann om man gjorde som min pappa gjorde i alla fall.
Ha de fint o duuuuuuuuuuuuuuu fjärilar finns ännu, jag vet för jag har oxså sett dom.. Här nere är det så fint väder nu och i morgon bär det av på en "Resa" igen..
Kram på dig
Postat av: morsdeka
Russin är gott i glögg och lussekatter. Vin köper jag i Tyskland. KRAMEN!
Trackback