Brygga vin, någon???


Själv vet jag inte riktigt hur man gör - föredrar nog faktiskt att köpa mina alkoholhaltiga drycker, framför att tillverka dem själv... <:-)  Särskilt om man ska ha i gäster i sörjan också, och då menar jag förstås inte bara i form av trampande fötter... Hu!

Ska det bli nåt vin till middagen i kväll lär jag definitivt få köpa det - och förmodligen innan klockan ett, på ett visst bolag...

/AnnaKK

PS! Russin är gott - iallafall de från affären... DS!




Kommentarer
Postat av: M a l i n B.

Russin äter jag mest varje dag men aldrig en droppe vin. ;)

2008-09-27 @ 16:28:54
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Elena CN

Jag gillar både russin och vin, speciellt tillsammans. Snart är det glöggtider!

2008-09-27 @ 22:24:17
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Jag har gjort lite vin förr, men det var då det.. nu köper jag alltid mitt:-)

Rödbetsvin .. var en av de där med sörja i du vet en grov macka med jäst på som flöt ovanpå.. ingen höjdare att se, men gott blev det minsann om man gjorde som min pappa gjorde i alla fall.

Ha de fint o duuuuuuuuuuuuuuu fjärilar finns ännu, jag vet för jag har oxså sett dom.. Här nere är det så fint väder nu och i morgon bär det av på en "Resa" igen..

Kram på dig

2008-09-28 @ 02:15:07
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: morsdeka

Russin är gott i glögg och lussekatter. Vin köper jag i Tyskland. KRAMEN!

2008-11-21 @ 18:13:20
URL: http://morsdeka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback