Så var det onsdag!

Dagarna, och veckorna med för den delen, går så fort! Alldeles för fort, för det mesta - men man har inte så många andra val än att bara "åka" med, så...! :-)

Det är iallafall väldigt ROLIGT att logga in här i bloggen varje morgon och läsa kommentarer. TACK alla Ni som tar Er tid att lämna sådana. Jag uppsakttar dem JÄTTEMYCKET! :-)

Nu kallar strax jobbet, men först en liten hälsning från "Ärtan":

image152


/AnnaKKKommentarer
Postat av: Kristina And-ersson

Jag håller med om att dagarna går i racerfart, tur att det går att ta en liten and-hämtning på denna sida. :) Då blir ju dagen inte långr-and-ig!

2008-05-28 @ 11:05:48
Postat av: Ella

Ohh vilka coola bilder! XD Gillade speciellt denna! Och vilken creepy spindel. Undra vart man kan hitta såna... hm...SV: 81? Oj. Och det lär bli ännu fler tills imorrn! Jag har ingen chans, men man kan ju hoppas! XD Man kan aldrig vinna om man aldrig försöker! Det hade varit kul att ha såna när man ska bjuda någon, t.ex lilla söta mamma när hon hälsar på! ^^,Och den irriterande saken håller jag för mig själv, tills jag känner för att gnälla över det på bloggen ^^, Håll utkik om du är nyfiken ;) Och jag tvättar faktiskt nu men jag var tvungen att ta ut nåns kläder från maskinerna för dom var i fast det var MIN tid IGEN. Och från torkskåpet. Dom har ännu inte hämtat kläderna. Argh. Det är irriterande.Detsamma! Hoppas du får en trevlig kväll med fotbollen XD

2008-06-25 @ 20:33:24
URL: http://candykiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback