Det är inte mycket till fotoväder idag...

Eller kanske jag ska säga så här istället: JAG tycker inte speciellt mycket om att fotografera när det är sånt här SKITVÄDER!!! <:-)

Så idag blir det nog inget nytt från kameran här...

Men som det redan har varit en del fjäderfän här idag, så kanske den här krabaten kan passa in!? Den fick jag syn på i trädgården häromdagen... Söt! :-)


Inte så söt, men onekligen intressant, var denna ståtliga herre som jag och maken fick framför oss på vägen igårkväll när vi var ute och körde en sväng med bilen.


Bilden blev inte så bra, (den är tagen genom vindrutan), men med lite god vilja går det ju iallafall att se att det är en tjädertupp! :-)



Tyvärr smet han in i skogen innan jag hann ta fler foton... Ett tag så det ut som om han tänkte hoppa upp på stubben (som syns på bilden, i ovankant till höger...) - men så ändrade han sej tydligen... Synd!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: [elina]

SVAR; Haha ja xD

2008-08-04 @ 15:09:23
URL: http://heretostay.blogg.se/
Postat av: [elina]

SVAR; Haha ja! Var tvungen att läsa på litegrann om dem nyss. De jagar tydligen utan nät. Sitter i en blomma och väntar in sitt byte =D. Det stod även att de kan äta så stora insekter som fjärilar :O Hur de nu ska gå till xD

2008-08-04 @ 15:24:37
URL: http://heretostay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback