Vilken är den bästa bilen??

En Porsche vill väl en och annan ha...Men just det här exemplaret såg faktiskt inte alls speciellt lockande ut i snögloppet som rådde i måndags... Och så blev den ju till på köpet omkörd av en cyklist!?

Nä, några gator bort hittade jag något mycket intressantare! :-) Jag säger inte att Buick är bäst, men Buick-en själv garanterar att den iallafall är:Men å andra sidan... Vilka skavanker som helst är ju alltid enkelt avhjälpta med rätt tillbehör:Nu skuttar jag snart i min egen bil (i den mån jag nu alls har en sådan - jag står inte som registrerad ägare till den iallafall...), och fräser iväg till nåt spännande ställe - självklart med kameraväskan i sätet bredvid mej! :-)

Ha en toppenfin lördag allihopa!!!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Gärdsmygen

En BRA bil måste man ha;)

Lycka till med kameraturen. Solen skiner!!

2010-03-06 @ 09:31:51
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Haha, och jag fick nyligen veta vad rävsvansen på en raggarbil betyder! Vet du? ;) Nån bil har vi inte, det är cykel som gäller...fast ibland vore det trevligt att komma iväg lite längre än man orkar cykla, och så kan man ju fota så bra från bilen ;) Ha det gott!!

2010-03-06 @ 09:50:12
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jane

Ja, mina bilar har alltid gått under benämningen "Skrammelbil" trots att de inte varit sååå illa - speciellt inte den senaste som köptes sprillans ny :)

Solen skiner och jag tänker försöka skotta mig igenom en snödriva på ca 1,5 m höjd så jag kommer in till min lilla kolonistuga.

Ha en härlig lördag!

2010-03-06 @ 10:51:14
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: anki

ja du.. det är trots allt "bara" en bild porschen också men dom är häftiga,,, :)kanske räcker att sätta en "rävrumpa" på renaulten så kanske den förvandlas till buick.. :)strålande väder här o blå himmel..skogstur idagha en skön fotodag

2010-03-06 @ 10:58:09
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: mimmi

Hm .. om man blir omkört av en cyklist.. då är det nog ingen bra bil ...eller så sitter den som kör bilen och sover ;)

Hoppas du får lite tur med din kamera idag :) jag var ute och leta efter vår tecken idag ..det var inte lätt kan jag tala om :D

kram

2010-03-06 @ 16:59:14
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: annette

Vill ha båda;)Ha en skön kväll!annette

2010-03-06 @ 18:19:13
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback