I största allmänhet...

...ogillar jag telefonförsäljare, som har en förmåga att väldigt ofta ringa och störa mej mitt i matlagningen - eller ännu värre; när jag sitter till bords och äter.

Men i synnerhet ogillar jag den sortens telefonförsäljare som ockuperar butiksentréer, och antastar mej med mobiltelefoniabonnemang när jag enbart är i just den affären och just då för att jag vill handla min middagsmat...

Därför har aldrig stannat upp för dem - förrän nu:Så här i efterhand, och med denna  bildserie med mej hem, får jag erkänna att jag var taskig som inte lyssnade åtminstone en liten kort sekund på deras fantastiska erbjudanden också... <:-)

Ha en härlig fredag allihopa!!! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: whatthefuckdotcom

Hahaha underbart!

2010-03-19 @ 07:41:00
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Det var nog bara bra att du inte stannade till och lyssnade på dessa munviga försäljare. Risken finns ju alltid att man faller för deras ofta provocerande säljstil. I allmänhet brukar de som gått på deras erbjudande ångra sig bittert i efterhand.

Ha en fin helg!

2010-03-19 @ 09:03:45
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Jag har ett oslagbart abonnemang som jag inte byter bort mot något! Så jag har faktiskt stannat ibland och argumenterat! :) Eller som en kompis till mig säger när han blir stoppad (han har förresten ingen mobil) "och vad har du för motorcykel då?" (han har en Harley...) :D

2010-03-19 @ 09:29:29
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: anki

ja isch och fy, är man intresserad av att skaffa ny mobil eller abonnemang så vet man vart dom finns,, nätet vimlar av såna...:)vi har spärrat telefon hos nix och det är så skönt att slippa telefonförsäljare,, gggrr en del kan verkligen vara som en böld i baken när dom ringer..

men nu ringer det aldrig några,,bara där vi är kund som hos telia.. :)ha en skön fredag och hoppas du slipper tele försäljare..

2010-03-19 @ 09:40:26
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Kerstin

Haha, härliga foton. Jag förstår att du inte stannade. Man blir så innerligt trött på att alla försäljare som försöker sno ens tid och pengar. jag tycker du gjorde helt rätt som fotade dom istället.

Ha en fin fredag, Anna.

2010-03-19 @ 13:13:17
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Anki N

Nja om de vore en, men de finns ju hela tiden o inte känner de igen en heller..haha. Jag brukar vifta till med min lilla rosa - de räcker så försår dom..hummm.

Snygga kort fick du varjefall så ja någon sekund av ditt liv kunde du ju gett dem som tack!!

Nu ska jag fara söderöver.......trevlig helg..hoppas de går nu...ja de funkade inte att kommentera på någon blogg.se förut.

Kramiz Anki N

2010-03-19 @ 14:32:30
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Gärdsmygen

Bra att du inte stannade!! Himla kul bildserie!

2010-03-19 @ 15:27:42
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Morning! Aldrig är väl jag så döv o blind som när jag passerar såna försäljare! Dom finns här uppe också...men vilket otacksamt jobb dom ändå måste ha ibland!

Har kikat bakåt i din blogg och njuuuuutit!

Kramen!

Ragnvi

2010-03-20 @ 07:17:08
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: annette

Ha, ha bra att försäljarna går att använda till fotografering i alla fall:)annette

2010-03-20 @ 08:59:01
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback