De nya bänkskivorna i köket blev som en...




Gudars vad BLANKA de är!!! 8-) För att vara svarta så måste jag säga att de känns riktigt ljusa!? Och det är ingen nackdel - var faktiskt lite rädd att de skulle bli i mörkaste laget, men det är alltså ingen fara! Reflekterar massor av ljus från både fönster och lampor in i själva rummet. :-)

Just för att köket inte skulle bli för mörkt, var jag så inne på att kaklet skulle vara vitt. Men efter att ha stått i butiken igår och bläddrat bland hundratals och åter hundratals kakelprover så vet i sjutton... Eller rättare sagt; jag vet ta mej tusan inte alls längre!? 8-X Det finns verkligen alldeles för mycket att välja mellan! Phu...

Tror faktiskt att jag ska vila mej helt och hållet från den saken i dag, och "bara vara" istället!

Ha en underbar lördag allihopa! :-)

/AnnaKK








Kommentarer
Postat av: Anki N

Härligt. Jo men visst kan svart bli ljust. Men de värsta med svart är dammet,....de syns väl o man får hålla hårt om det...pust. Men vill man ha fint får man lida pin, eller vad säger de?!



Ha en underbar lördag du med.

Nu ska vi ut i solen.

Kramiz Anki N

2009-11-21 @ 10:07:27
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Ja, det var blankt...men vad fint med äpplen!! Sooool här idag, måste tanka solsken! (frön kommer snart med snigelpost ;)

2009-11-21 @ 10:36:59
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Vad kul att få en studio utan att det var tänkt. :)

Nej du, kakel är inte lätt. Kolla på nätet först så slipper du springa benen av dig i butiker. Det är billigare på nätet också.

Fotot blev riktigt läckert. Här har du ju oanade möjligheter. :)

Ha en fin avslappnande lördag.

2009-11-21 @ 11:48:53
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Fotograf Annie

Fina bilder, det är kul att få till bilder på prylar, önskar att man hade en riktig studio, men man får nöja sig med att ta rena och blanka bänkskivor, det fungerar ju och det blir snyggt.



Sv: Jag klarar mig med hjälp av kaffe och mandariner ;) Någon sovmorgon får jag inte förrän på tisdag. Jobbar hela helgen samt på måndag. Det är kul att ha mycket att göra men jag kommer att vara trött. :-P

2009-11-21 @ 13:06:35
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: ingrid

Här har det med jobbats i köket hos sonen idag, det blir så fint. Den mönstade tapeten kommer bli fin till inredningen som är vit (Ikea Ståt) de har valt smala svarta stavklinkers som ligger på väv, oregelbundna. Riktigt snyggt!!

2009-11-21 @ 17:01:36
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: mimmi

Det är ju det jag alltid har sagt .. man får inte ha för många valmöjligheter ..för då blir det kaos .. det räcker för min del om jag ser två st stiger .. då vet man ju inte vilken man skall ta ...helt onödigt att ge en för många valmöjligheter ;)

ha en fin lördag

kram

2009-11-21 @ 17:30:34
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: anki

se där, fler som har fotostudio i köket :-) ja svarta kanske inte är så dumt,, blir sugen att byta i köket jag med men vi har nog det gamla kvar ett tag till :-)



har varit ute med hundarna i skogen idag, skönt att äntligen få lite ljus men enligt smhi är det slut med ljusa dagar,, så vi får se om dom har rätt eller fel.. för väder får vi,, det är garanterat



ha en skön kväll

2009-11-21 @ 17:35:44
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Ulla

Jag håller med dig. Det finns alldeles för mycket att välja på av allting. Hoppas du kunnat slå bort tankarna på kaklet idag eller oxå är det så att du just ba´ra för det lyckats lösa det angenäma "problemet" med kaklet

2009-11-21 @ 19:45:24
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: paula

Vilka underbara bänkskivor ni har köpt. Hoppas att få se hela köket färdigt sen.. Visst är det en djungel med kakel.. avundas díg inte.. Hoppas att du haft en bra dag.

2009-11-21 @ 22:41:01
URL: http://www.lill-paula.blogspot.com
Postat av: a home far away

Ah det ser riktigt snyggt ut o härligt blänk!



Ha en fin söndag!

Kram Gunilla i Singapore

2009-11-22 @ 05:47:07
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: annette

Men så himla bra att Du både fått nya bänkskivor och på köpet en fotostudie, nu vet vi vad Du kommer att göra i köket när Du inte lagar mat;)



annette

2009-11-22 @ 11:06:15
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Ninna

Trevligt med lite nytt omkring sig.

2009-11-22 @ 21:57:03
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Himmelens grant blev det med äpplena som fotoobjekt på de nya..

Svårt att välja när man ska ha det några år.. tänk en liten stund till Anna.. hade jag gjort. Finns ju massor av grå nyanser som är kalas till det svarta eller beiga toner. Jag hade inte valt helvitt i ett kök.

Ha de kalas o tänk så det knakar:-)

2009-11-22 @ 21:57:36
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: elena cn

Haha, jag är glad att vår bil är på lagning så man får lite lugn och ro. Inget flygande och flaxande till olika butiker och leta grejer till hallen. Då får man plötsligt tid att gå på långpromenader:)



Nä, sonen min har inte börjat köra ännu. Jag har bett honom hitta ett kör-paket (körlektioner, böcker och teori mm) så att det blir lite billigare än enstaka körlektioner. Men han har inte riktig tagit tag i det. När vår bil kommer hem igen så tänkte jag börja så smått med honom. Han verkar inte ha det allt för bråttom. Jag var ganska så precis 18 är när jag tog mitt kort, på första försöket:)

Imorgon blir det jobb igen...

2009-11-22 @ 22:15:37
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback