Det kunde ha varit värre!

Så som det snöade igårkväll kunde man ju ha väntat sej tre decimeter nu på morgonen, men som väl är så är det bara ungefär tre centimeter. SKÖNT!!



Lär inte bli någon solig skön vårförmiddag idag, så det som inte blev gjort igår när jag kastade om mina arbetstider ska jag väl förhoppningsvis ha lite bättre med tid för denna förmiddag. :-)

Men först: Jobbet!!!

Sen har jag ett till "jobb", förresten... Ni minns kanske att jag skrev lite om vårt kök häromdagen...? Maken tyckte inte det lät så smart att sätta en bänkskiva där dörren till sovrummet är - enligt honom blir det mycket bättre att bygga till huset!!! Gaaahhh... Så nu har vi lekt arkitekt ett par kvällar - och lär få fortsätta med det ett bra tag till, för det här visade sej vara riktigt svårt att få till inom gränserna för vad som är rimligt! <:-X



/AnnaKK

PS! Det är alltså INTE vårt hus på någon av dessa bilder - de är ren inspiration, och hittade nånstans på nätet... DS!





Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Ja vilka projekt man ska "dra på sig" (eller bli pådragen) hela tiden...!

Just nu roar jag mig med att ringa och att sitta i kö på internet för att få tag i U2 biljetter till en kompis...

Känns som ett hopplöst uppdrag........

2009-03-13 @ 09:22:20
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: anki

Härligt att ni bara fick 3 cm och inte 3 decimeter. Idag ingen snö, än här, utan t o m den blå himlen tittar fram här och var så vi får väl se om det blir någon sol som förresten tog bra i ansiktet i går. :-)



200 bilder? jisses,,, det passerar man på en kvart här... jag tar nog onödigt många bilder men på djur är det ett måste, men jag har den förmågan att ta onödigt många på döda ting också, där måste jag skärpa till mej... :-)



ja men gud vad kul om vi kunde gå en fotorunda ihop någon gång,,, ni får väl göra en semester tripp norrut. :-)



ha en skön jobbar dag....

2009-03-13 @ 09:30:43
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Kerstin

Men det där låter riktigt spännande även om det innebär en massa jobb. :)

Ha en riktigt fin fredag.

2009-03-13 @ 10:52:56
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Lena Lindvall

Ja, oj, renoveringsprojekt kan ta energi!!! Guud så less jag börjar bli på att snickra på huset! =) Fast det blir ju fint sen när det är klart! Jag har oxå ett 200 zoom som sitter på kameran för det mesta. Funkar bra til allt och dessutom är det så bra att det går att zomma in ytterligare på datorn!



Ja gissa om jag var lite rädd när jag klättrade upp! Kände på vartenda steg så det satt fast! Dumt att jag inte hojtade till sambon att fota mig! Det hade kunnat bli ett roligt foto. Jag med skoterhjälm och allt på mig! =) Kram och ha en bra dag!

Postat av: elena cn

Men! Jag som tänkte att vilket fantastiskt fint hus du har..och så var det bara en fantasi!! Du får ju inte luras så där!!

Ja, här två trappor upp i ett hyreshus blir det svårt att bygga ut men jag skulle behöva blåsa ut hela vårat kök också! I sommmar kommer vi förmodlingen köpa lägenheten som ombildas till bostadrättsförening och DÅ...!

2009-03-13 @ 20:19:24
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: purplerain

Jag har bott i ett hus som är väldigt likt det där. Burträsks värdshus. Jättefint. Men det var nästan 30 år sen.

2009-03-15 @ 00:04:54
URL: http://www.purplerain.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback