Måla går ju an...Men fy F-N vad jag verkligen HATAR gamla tapeter!!!

Har ägnat TIMMAR av denna dag åt att försöka pilla bort dem från väggarna i dotterns rum - och har inte lyckats så där övertygande bra med den saken... :-/ Helvetestapeten nummer ett sitter givetvis underst. Lagren över den är inga större problem att få väck, men jag har nästan en känsla av att väggen släpper förr än den där tapeten...!? Hm! Borde nog ha satsat på nya gipsskivor jämt över, men det är ju lätt att vara efterklok... <:-)

"Piggade upp" mej med ett besök hos tandhygienisten, och är ganska så nyss hemkommen därifrån. Funderar på att kyla ner mitt stackars tandkött med lite glass nu... Får man äta en timme efter putsning, tro???

Känns förresten nära på lite dragit mellan gaddarna, nu när tandstenen är väckpillad för den här gången! ;-) Men jag undrar om det inte är med sån som med mossa i gräsmattan: Ju mer man river i den desto mer blir det...? Hm!?

Svarar på kommentarer lite senare ikväll - efter glassintaget vill nämligen hunden gå ut och gå en sväng!Den här filuren fick för sej att den skulle flyga iväg just som jag knäppte av kameran. Ser ni vad det är för kryp???

Ha en jätteskön kväll! :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Sickan

Vad är det för djur???

Jag får inte ihop det:P

2009-06-25 @ 21:10:49
URL: http://sickans.nu/mylife
Postat av: annette

Kan det vara en slända av ngt slag!?

Det låter inget vidare det där med tapeterna, kan Du inte "blöta" upp eländet så det släpper lite lättare?

Inget passande väder heller att slita med sådant inne när solen lyser så fint och skönt ute, åk och bada istället;)annette

2009-06-25 @ 21:16:06
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Anki N

Ja du gamla taper ja, uch o fy så trist. Har plockat några lager här...öhhhh. Men de blir fint när man är färdig så du har ju den glädjen att glädjas åt medans du har tråkigt, ja så blir de tråkiga redigt kul, ja så är det. Jag har stått ute o målat idag, så nu är jag en pepparkaka eller nått.

De e en slända som flyger eller..nä kanske inte..vet ej.

Kramiz Anki N

2009-06-25 @ 21:16:48
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: anki

ja jisses för tapeter som sitter som berg.. isch.. avundas dej inte.. förresten,, är det inte dottern som ska fixa rummet? ta över målar penseln och låt henne riva tapeterna.. :-)kan det vara näbbsländan som du fotat? ser inte riktigt.. taskig syn och vägrar köpa glasögon.. har förstoringsglas men ser inte ändå..fjäril kanske.. hm,,, svårt blev det.. :-)ha en skön kväll

2009-06-25 @ 21:28:13
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Jen

Småkryp är inte riktigt min grej,

så jag lämnar gissningslekar åt någon bättre vetande. :DTrist med gamla tapeter men det lär bli kanon fint när det är klart. :)Skönt att inte hela rankan försvann iaf.

Spännande att se om det kommer en druva eller två. ;)

2009-06-25 @ 21:37:37
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Gärdsmygen

Gamla tapeter är inte kul. Hade målare här för två år sedan som satte ngt över som kallades ....hmmm....kom inte ihåg vad det kallades men det skulle dölja gammal vävtapet.....nu har i alla fall nya tapeten struktur av den gamla ändå!! Det är inte kul. Så jag kanske skulle gjort som du. Kämpat tappert med att dra själv. Heja på Anna! Du blir nöjd sedan!

2009-06-25 @ 21:59:10
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: OLESSIA

nice att måla :D

2009-06-26 @ 00:17:25
URL: http://dreamolessia.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Det är betydligt roligare att måla än att pilla med tapeter. Jag avundas dig inte.

Nä, det vete sjutton vad du har fångat i flykten.

Men det blev en läcker bild.

2009-06-26 @ 14:19:00
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback