Men, blä-ä-äh!!!

För det första har det inte varit ljust på hela dagen, och för det andra så är det en obehaglig isskorpa över precis allting!!

Jag var nära att halka omkull på gräsmattan (och då är det ta mej sjutton illa!!!) innan i eftermiddags, när jag var ute med hunden en sväng kring huset. Gå en promenad med honom längs med vägen var uteslutet - möjligen hade det gått om jag hade haft en stadig sparkstötting att hålla mej i...? Det var med lårbenshalsarna som insats som jag "has-kasade" mej fram hela vägen till och från postlådan... Där det dessutom mest bara fanns en massa ointressant reklam...!

Så-å-å trist!!!

Och för att spä på det tråkiga ytterligare (??) så har jag försökt att fotografera lite småpryttlar i det befintliga ljuset från ett fönster. Vilket inte alls blev bra! :-(

Kunde egentligen bara konstatera att det där med inomhusfotografering inte riktigt är min grej - jag vill vara ute och leka med min kamera!

Allra mest för att det är där jag hittar det jag verkligen tycker är kul att fotografera!?! :-D



Ska förresten liva upp mej lite grann med handbollsmatch på tv senare i kväll!

Heja Sverige... :-)

/AnnaKK

PS! Alla era kommentarer är förstås också oerhört humörshöjande! Tack-Tack!!! :-) Och nu blir jag dessutom tvungen att öva upp mina slumrande språkkunskaper, för sedan jag gick med i 365 Foton 2009 kommer det också en och annan kommentar på engelska! (Hjälp!?!). DS!




Kommentarer
Postat av: anki

Då är det halt när man halkar på gräsmattan. Här har vi haft dimma som var som ärtsoppar, jisses, vad tjockt. Solen en liten sväng och frosten på träden blev så himla vackra, gick till en skogen en snabbis idag bara. :-) Blev inte många bilder, kanske leker lite med vatten igen. :-)



ha en skön handbolls kväll

2009-01-22 @ 17:44:00
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: matte

läcker bild!

2009-01-22 @ 19:04:28
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Ninna

Ja, jag stapplar omkring som en några decennier äldre kvinna när jag ska ta mig fram på isbelagd gång. Det gäller att skynda långsamt.



Förut hade vi "Reklam - nej tack", men tog bort den när bokstäverna bleknade. Eftersom vi inte fått upp en ny på postlådan får vi också en massa reklam. 95% av den kastar vi, så vi måste ordna med en ny skylt.



Kula att titta på dina bilder.Det ser ut att vara en disig dag.

2009-01-22 @ 19:13:57
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: elena cn

Jag säger ju det...vad mycket man lär sig på bloggen!!



Stackars lilla hare som fastnat där under gungan!

2009-01-22 @ 20:45:04
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

Hahaha, det är alltid bra att öva upp språkkunskaperna, men du... köp såna där dubbar som gammla tanter har under skorna, vi vill ju inte att du ska ramla o slå dä!



Jag har fortfarande inte vågat mej på 365.. men jag är på väg ;)



Supersöt liten kanin, ser lite mosad ut ;)

2009-01-22 @ 21:17:41
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: anki

har lekt med vatten igen :-) nu är det bara det i skallen på en. :-) jag är jätte nöjd med stövlarna jag köpte, varma och lätta.

Jag kan lägga mej även om jag inte har oömma kläder på mej, går att tvätta tänker jag och har fått gräsfläckar och annat på mej. :-)

Byxorna är jätte sköna men dom var dyr också, liksom skorna men förhoppningsvis så ska jag kunna ha dom minst 10 år, hade jag tänkt... :-)



ha en skön natt... :-)

2009-01-22 @ 23:17:31
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: Kerstin

Läckert foto. Jo, språkkunskaperna får visas när man deltar i sånt här. :)

Ha det gott.

2009-01-23 @ 00:20:55
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Eva-Lena

På pricken samma väder här, det var med livet som insats som jag tog mig runt med hundarna på deras runda! Känner som du när det gäller fotografering inne/ute, att fånga landskap, djur och verkligheten utomhus, är helt klart min gebit :)Önskar dig en härlig fredag!

2009-01-23 @ 08:19:48
URL: http://kimaneros.blogspot.com
Postat av: veronica-ifokus

Testa google översättningsprogram!! =)

2009-01-23 @ 08:29:18
URL: http://veronica-ifokus.blogspot.com/
Postat av: Jules

Då får ta med dig en hink med sand - och kasta ut framför dig ;)

Det är så tråkigt när det är mörkt. Det är mörkt på morgonen, mitt på dan och på kvällen. Nu får det gärna gå (i fort takt) mot betydligt ljusare tider.

Googel översätt - ett tips - MEN de översätter ord för ord...så ibland blir det lite knasigt men man förstår innebörden.

2009-01-23 @ 09:29:23
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Postat av: Bella

He he he Google Translate har orsakat många goda skratt! Men i princip fungerar det väl antar jag...!



Själv blåste jag nästan i Themsen på väg till jobbet- FY VAD DET BLÅSER!!!! Jag har tagit med mig kameran till jobbet heeeela veckan men det har regnat så in i helsike att jag inte velat gå ut...

Men om jag INTE tar med mig den så börjar säkert solen skina och jag missar världens bästa foto eller något....Ja...det tror jag i alla fall!



Hoppas du har en UNDERBAR Fredag!



Stora Kramar!!!!

2009-01-23 @ 10:28:30
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: Jen

Nää fy tusan! Det är så trist att fota i detta mörka väder.

Hoppas helgen blir bättre. :)



Ohh, plugga engelska skulle man behöva göra igen.

Det är så hemskt när det trippar in en engelsktalande på jobbet och man endast kan stamma fram ett par halvtaskiga meningar på svengelska.

Pinsamt!

:P

2009-01-23 @ 10:43:55
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: paula

Halkade han av??? Fint kort... hoppas att du höll dig på benen resten av dagen... Visst får vi öva upp engelskan nu?? håller med dig hjälp. Jag pratar gärna men skriver ogärna..

2009-01-23 @ 11:53:30
URL: http://www.lill-paula.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback