Go´morron!

Vårt Internet la av igårkväll - men nu funkar det visst igen! :-)

Eftersom det var så mycket trevlig sport på TV, så gjorde det i och för sej inte så-å-å-å mycket att vara bortkopplad från omvärlden... Idrottsgalan var väl så där, kanske, men handbollen tidigare på kvällen var suverän!!!



Men idag förväntar jag mej ett felfritt fungrande Internet - och ikväll ska jag antagligen köra till Växjö, för att dottern vill titta på en skola där, som hon funderar på angående det stundande gymnasievalet...

Önskar alla en trevlig tisdag!!! :-)

/AnnaKK




Kommentarer
Postat av: Jules

Hoppas det fungerar felfritt idag.

Instämmer - idrottsgalan - var så där. Den tog aldrig riktigt fart. Är dock glad att Kalla fick Jerringpriset ler

Ha en fin dag i Växjö!

Kram

2009-01-20 @ 08:36:54
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Postat av: anki

Inte kul med att inte ha internet, jag blir helsjuk om det inte fungerar, vårt tappar kontakten ibland pga att det inte sitter i första jacket då får vi dra ur och vänta ca ½ timme så fungerar det som det ska sen, inte ofta det händer som tur är. :-)



Ang. stativ så är det så himla kul att ha ett riktigt, har alltid skällt på det gamla och hatat att använda det men nu kanske man kommer att använda det mer, vid speciella effekter som du skrev, lång slutar tid vid t ex vattenfall. :-)



Här är det snöväder och blåst, måste ut och fylla på fågel mat, träffade grannen igår och han nästan inga fåglar,, jag har knyckt dom :-)



ha en skön dag

2009-01-20 @ 09:38:12
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: Eva-Lena

Håller med, handbollen var rafflande och spänningsfaktorn hög från första stund :) Hoppas att du får ha ett fungerande internet idag och att dottern hittar en skola hon vill gå på, ett nog så viktigt val här i livet... Ha en fin tisdag!

2009-01-20 @ 10:14:38
URL: http://kimaneros.blogspot.com
Postat av: elena cn

Handboll??? Näää, inget för mig!

Ja,skolor...min dotter har kört huvudet i sanden och hoppas väl att gymnasievalet ska försvinna av sig själv. Hon är innerligt skoltrött och tycker att det är ingen idé att resonera om vilket program hon ska gå på för hon gillar ju i alla fall ingenting. Aaaaallt är så tråkigt. Håhå jaja! Det ordnar sig väl till slut.

2009-01-20 @ 22:04:49
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback