Mjuk pepparkaka!
Tips I: Kryddorna kan bytas ut mot en påse färdigblandade pepparkakskryddor!
Tips II: Baka två stycken! I bästa fall orkar ni inte äta upp den andra på en gång, och kommer då att upptäcka hur mycket godare den faktiskt blir efter ett dygn!
/AnnaKK
Himmel och pannkaka, NU kom jag på att jag glömde julkalendern i går. Hur dum får man vara?
Den där ska jag absolut testa!!
Kram lena.
MmmmmmmmmmmmmmmmUMS!
Vi har ganska lika recept men snacka om att jag gissade tvärfel! Du har ju inte ens brunfarin i din kaka, hur är det möjligt?!!! Ok, kryddorna ger färg och bikarbonatet (enligt mamma) och du har mer nejlika o ingefära än jag (1 tsk i mitt recept). Bra taktik det där med att göra två :-)
Kan avslöja vad jag bakar min kaka i, en avlång form. En gammal patéform! (som paté levererades i) från mitt sommarjobb i högstadiet. Perrrrfekt bakform (det var inte jag själv som kom på, det var nån klok person i den ordinarie personalen). Jag bakar en i taget, skivar och stoppar i frysen.
Annars skulle jag nog äta hela på en gång...det är ju så otroligt gott!