Mjuk pepparkaka!




Tips I: Kryddorna kan bytas ut mot en påse färdigblandade pepparkakskryddor!

Tips II: Baka två stycken! I bästa fall orkar ni inte äta upp den andra på en gång, och kommer då att upptäcka hur mycket godare den faktiskt blir efter ett dygn!

/AnnaKK



Kommentarer
Postat av: Malin B

Himmel och pannkaka, NU kom jag på att jag glömde julkalendern i går. Hur dum får man vara?

2008-12-08 @ 07:36:33
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: lena

Den där ska jag absolut testa!!

Kram lena.

2008-12-08 @ 13:57:00
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Bella

MmmmmmmmmmmmmmmmUMS!

2008-12-08 @ 18:59:59
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: Monkan

Vi har ganska lika recept men snacka om att jag gissade tvärfel! Du har ju inte ens brunfarin i din kaka, hur är det möjligt?!!! Ok, kryddorna ger färg och bikarbonatet (enligt mamma) och du har mer nejlika o ingefära än jag (1 tsk i mitt recept). Bra taktik det där med att göra två :-)



Kan avslöja vad jag bakar min kaka i, en avlång form. En gammal patéform! (som paté levererades i) från mitt sommarjobb i högstadiet. Perrrrfekt bakform (det var inte jag själv som kom på, det var nån klok person i den ordinarie personalen). Jag bakar en i taget, skivar och stoppar i frysen.



Annars skulle jag nog äta hela på en gång...det är ju så otroligt gott!

2008-12-09 @ 00:11:24
URL: http://fotobunten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0