Egna julkort!

Det går fort till den 16:e december! ;-) Den dagen som julkorten ska vara postade, alltså - i alla fall om de säkert ska hinna fram till mottagarna innan jul... Och nu snackar jag inte e-julkort utan riktiga julkort, som man ka ta och känna på och så där! :-)

Kika in på Nillas kort (december 2007) så förstår ni dessutom vad som är ett riktigt riktigt julkort - att man alltså har gjort det själv!!! Visst är de helt underbara!? Tänk att få ett sådant... :-)

På bilden här nedan syns några av mina "gör det själv"-alster. Man måste lära sej krypa innan man kan gå, heter det ju... Så har man aldrig gjort egna julkort förr men ändå vill testa, räcker det faktiskt med följande material: Kartong, snören, spetsar, band, sax och lim. Vill man piffa till dem lite extra kan man använda glitterlim, paljetter, pärlor och... Ja, det är nog bara fantasin som sätter gränserna!? :-)Även om den 16/12 inte infaller riktigt ännu, så kan det absolut vara en god idé att börja knåpa ihop julkorten redan nu - det tar nämligen lite längre tid att göra dem än vad man först kanske tror, och dessutom är det ju så kul att man vill göra jättemånga! Så ett hett tips är: Fixa materialet idag och pyssla i helgen! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: elena cn

Vad fina!! Det är inte mycket man behöver egentligen.

Gamla psalmböcker kan man också använda!

2008-12-05 @ 12:06:08
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0