Snart är eländiga november över!!!

Och sen är det bara JULKUL som gäller i hela december! :-D

I alla fall i den här:Det kommer att bli allt ni har önskat er - och LITE TILL!!! :-)

Och det kommer att finnas fyra julklappar att tävla om! Dessa lottas ut varje kommande söndag samt på julafton... Och man deltar i dragningarna genom sina kommentarer, så ju mer aktiv man är med att kommentera mellan dragningarna desto fler lotter har man alltså i respektive dagning (och där med också större chans att vinna). :-)

Alla kommentarer från och med idag och fram till och med lördag, deltar i den dragning som kommer att ske söndagen den 7/12. Till dragningen den 14/12 kommer de kommentarer som lämnats mellan den 7:e och 13:e december, osv!

Varje dag kommer det dessutom att delas ut ett antal e-julkort - dem kan man inte vinna, bara förtjäna! ;-)

Om du inte vill missa själva lucköppningen, ska du börja kalendersurfandet varje dag här! Det är nämligen där som själva luckan kommer att synas - medans innehållet (vilket kanske trots allt är det viktigaste, förstås...?) finns här!/AnnaKK
PS!

Ett hett tips inför första lucköppningen i morgon:

Studera Viktor Rydbergs dikt Tomten!!! Det är jättebra om ni kan hela utantill, men annars räcker det om ni har bra kläm på hur rimmen funkar och så där... :-)

DS!
I det skälvande slutet av november 2008...Tänka sej... Det blev faktiskt en julkalender! 8-D

Och nu ska den fyllas med en massa kuligheter... :-)

För att det ska bli lite roligt för mej också (och inte bara en massa slitsamt arbete... He!?!), så måste ni som läser engagera er lite... Hoppas att ni ställer upp på det!? Det kanske t o m kan leda till att ni får små julklappar (eller nåt...?) som tack för visat intresse! :-)

/AnnaKKUppdatering:

Vad vill ni att julkalendern ska innehålla? Lämna jättegärna förslag! Tips på bra länkar som har med julen och julens alla göromål/aktiviteter att göra mottages också med stor tacksamhet! :-)
RSS 2.0