Jösses!?

Var gårdagens bildgåta omöjlig!? 8-X Ingen har svarat rätt...

Men så gott som alla är på rätt spår, så om ni får lite ledtrådar knäcker ni den säkert idag! :-)



Stor skål i hårt material - för det som rullar i den är en rejäl järnkula som väger flera kilo! :-)



Det är inte pepparkakskryddor som krossas här, utan några små runda hårda frön som finns i både brunt och gult... :-)

Den färdiga geggan är ett måste på julbordet! Vad kan det vara??? :-)






Kommentarer
Postat av: Dysnomia's

Döööööh!!! Senapsfrö såklart!!! Gör du egen senap? Gött!

2008-12-18 @ 09:29:26
URL: http://dysnomias.wordpress.com
Postat av: veronica-ifokus

Kan det vara senapsfrön, det måste det vara!!! Till olika senapsorter som: DIN HEMGJORDA SENAP!!!!!

Svensk senap

Skånsk senap

Fransk senap

Dijonsenap

Engelsk senap

Colman's senap

Johnny's senap

Eller griljera skinkan mm.......

Kan inte ha fel en gång till buhu.........

2008-12-18 @ 09:31:54
URL: http://veronica-ifokus.blogspot.com/
Postat av: Malin B

SENAP!

2008-12-18 @ 10:14:56
Postat av: Bella

Senap???? Skånsk senap??!!!!!!!!! Det MÅSTE det ju vara...eller?

2008-12-18 @ 10:34:34
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: lena

Det är ju senap!!!!

Var inte så borta när jag skrev bowlingsklotet hehe!!!Kram lena.

2008-12-18 @ 11:06:29
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: elena cn

Senap!!!

Jag var ju inte inne på bloggen igår men såg natuuuuuuuuuuuurligtvis att det var en kula (a la mortel) som krossade senapsfrön:)

2008-12-18 @ 11:57:07
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Kan det vara nötter som mals?

2008-12-18 @ 13:47:32
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: bjorne

Senap,och nu har jag städat bloggen från det värsta av eländen,hoppas att jag kan ha lite utsvävningar utan att du blir arg,vill gärna ha dig kvar som bloggkompis.kram

2008-12-18 @ 20:38:32
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0