Man vet aldrig vem man möter...

...när man är ute och kör. :-)



Den här gången var det två kossor som hade gett sej av på en egen liten utflykt från hagen på en granngård. Jag fick tag i bonden, och tillsammans kunde vi se till att de kom helskinnade hem. :-)

Gula a-traktorn fick ju däremot sina skråmor för ett tag sen... Men nu är den klar för att tas i trafik igen, om lusten skulle finnas! Visserligen har den inte fått ny gul färg ännu, men det är egentligen inte så bråttom med den saken. Kanske bättre att den finns till hands att köra i ytterligare nån månad, eller hur lång tid det nu tar innan sonen får uppkörningstid. 18-årsdagen närmar sej iallafall snabbt nu, och han pluggar teori och övningskör flitigt på bilskolan ett par gånger i veckan. :-)

Och om någon minns den orangea a-traktorn, så kan jag avslöja nu att den har "förvandlats" till en riktig bil!




Ja, det vill säga... Den a-traktorn är alltså såld nu - och pengarna har använts till att köpa det fordon som nycklarna här ovan passar till! :-)

Får se om en bil till kanske blir till salu efter denna dag!? 8-X

Det är nämligen dags att kontrollbesiktiga vår S60, och eftersom jag ska följa med den till Bilprovningen så kan man ju nästan vara säker på att det blir minst en tvåa i protokollet - om inte körförbud, rent av!!! Stånk... Sist jag var dit med den lyckades i och för sej inte besiktningskillen hitta något allvarligt fel, men han var ändå tvungen att notera ett glapp. Det aktuella hjulet har hittills ingen annan kunnat känna något sådant i, så därför är det inte heller vidgjort... Så det ska bli lite intressant att se vad som sägs om det idag! För övrigt har jag antagligen all anledning att även oroa mej över handbromsen, och som sagt; Med mitt flyt på det där stället så... :-/

Om vi fortfarande har tillgång till en körduglig bil efter besöket hos Bilprovningen, så är ett besök på IKEA återigen inplanerat. En sista check vad det gäller lådor och skåpsinredningar bara - sen ska vi beställa! :-)

/AnnaKK







Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vad kul med köksbeställningen! Sen är det bara jobbet kvar! ;)

Hälsa och gratulera sonen till ett bra val av bil.

Och lycka till på Bilprovningen. Det brukar inte gå så bra för mig heller. Men det är alltid bara en lampa som gått sönder under resan dit! Hur stor är sannolikheten att det ska hända?

Ha det gott.

2009-09-08 @ 14:57:13
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Min oäkta man mötte en tjur när han var ute och gick...det går kossor+en tjur i en hage nära oss. Han hade röd jacka (sambon alltså) men det gick bra ändå... ;-)

2009-09-08 @ 18:18:43
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Ja, det är klart älgar och rådjur räknar man med skall kunna dyka upp på vägen men inte kossor;)

Håller tummarna för bilbesiktningen, det och att gå på årskontroll hos tandläkaren är dom två värsta sakerna på året. Lika utlämnad på båda ställena och dyrt som attan brukar det bli så fort dom hittar något.

Ha en skön kväll//annette

2009-09-08 @ 18:57:26
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: mimmi

ha ha. ja man kan fundera när man helt plötslig ser kor på vägen..om man har sovit dåligt kan man ju tro att man ser i syne..men nu var det ju vanliga kor ..annat hade det varit om man hade sett elefanter:)

2009-09-08 @ 19:33:33
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: anki

Håller tummarna för besiktningen :-) dottern fick sitt körkort idag!!! :-) vilken lycka! hon har inte kommit hem ännu,,, ute och kör... :-)



ha en skön kväll

2009-09-08 @ 19:51:54
URL: http://www.engstromsfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback