Annandag Midsommar...

...heter det inte - men helt klart är den en annan dag idag! :-) Inga fester, inget fixande och donande, inget passande på barn som är av på egna tillställningar, ingen sill och inte ens grill!

Gu´, så skönt!!! :-D

Bild till detta inlägg får nog också bli en annan dag, för rummet där jag har stationära datorn + bildarkivet fungerar just nu som gästrum - en kompis till ungarna sover över i soffan där... :-) Men en liten "handritad" ros kan jag förstås bjuda på:

@-----}--------}--------------

Midsommarvädret har hittills varit så där här... Fast igår kväll regnade det inte en droppe, och jag tror inte att det har gjort det i natt heller. Om det nu fortsätter att vara uppehållsväder, så blir det hö (eller egentligen ensilage) här näst!

Trevlig fortsättning på helgen allihopa! :-)

/AnnaKK




Kommentarer
Postat av: Sickan

Ha en bra "annandag"!



Jag hoppas solen bestämmer sig att vara här i eftermiddag!



Kram

2009-06-21 @ 11:05:01
URL: http://sickans.nu/mylife
Postat av: Ragnvi

Hej på dig AnnaKK! Idag har jag jagat en ekorre...han sprang hela tiden ur bild den rackar´n! Har inte kikat på fotona än men tror inte det bidde nåt!

Hoppas din annandag blir lugn o skön! Det är den här!

Kramen!

Ragnvi

2009-06-21 @ 14:14:49
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: anki

Här är det soligt och varmt idag, blåser dock samt att det nu har drivit in en massa stora moln, men vi hoppas på uppehåll i alla fall. :-)



här blir det heller ingen grill, sonen och flickvännen har åkt och det blir så himla tomt på engång.. :-( men vi ska ner till dom på festival om 1 ½ vecka och då får vi träffas igen.. :-)



ha en skön dag

2009-06-21 @ 14:15:26
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Lizaloop

Här verkar sommaren ha kommit på riktigt, inte ett moln och väderleken till veckan ser lovande ut, nu ska jag snart iväg ich jobba. ha en bra söndag!

2009-06-21 @ 14:45:31
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: annette

En dag som gjord för fotografering har det varit här, varit ute sedan tidigt imorse men det blev inte så mkt foton, njöt mest av tystnaden och stillheten, fast en del bilder blev det skall kolla på dom strax, lite moln nu men även SOL och varmt, Du är väl ute och kryper i myllan nu kan jag tänka;)



annette

2009-06-21 @ 15:01:31
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Bjorne

Skönt det är över med ståhejet,och blir nog på löpsedlarna om jag skulle införskaffa dessa badbrallor,men helt klart har någon som tjänar miljoner kommit på dom och säljs säkert i 1000 tal runt om i värden så illa är det,idag sol hela dagen och har fått lite färg,gott med sommar o sol,vi höres.

2009-06-21 @ 15:10:09
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: annette

Har en bild hos mej på konstig bostad som Du kanske vet ngt om, tvåvånings fågelhus, men "springöppningar"!?



Kolla när Du får tid!?



annette

2009-06-21 @ 16:52:39
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: annette

Förstod att Du hade någon form av lösning på bostadsproblemet, runt trädet var det fullt av brännässlor och jag i bara ben, annars hade jag nog knackat på;)))

Tack och ha det bra!



annette

2009-06-21 @ 18:01:19
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Hej:)

Inga bilder!! och inga prata bubblor:(

men man får väl stå ut med när ditt dator rum är upptaget förstås:)

Jag läste vad du hade skrivit hos min dotter ...två minutter!! trodde du verkligen att hon bara lånade den i så kort tid:) jag får vara glad om jag alls får komma nära på 3 timmer:D

Nej då .. så farligt är det inte:)

vi har haft toppen väder idag och fotat 300 kort har jag gjort .men inte blev jag nöjd ..hade fel inställningar på kameran .. sånt som jag borde ha kollat upp ..men inte gjorde ..så jag får skylla mig själv förstås:)Men några kort lägger jag nog upp i morgon från dagens promenad i stan:)

ha en fin söndag:)

kram

2009-06-21 @ 19:01:31
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: Anki N

Tjoho, har de blockerat din fotodator, men du ritar ju fin med..ler. Här slog vi av ensilaget dagen före midsommarafton, hade bara lite regnskurar igår, idag underbart...mummmsss

Hoppas du haft en kulig midsommar!!!

Nu börjar vardagen igen oh en del har väl semester - dock inte jag.

Kramiz Anki N

2009-06-21 @ 19:15:07
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Malin

Nja, jag har jobbat precis hela helgen, men i morgon har jag en ledig dag, och de har lovat jättefint väder!!! Gott! Jag älskar det ljusa på både möbler och väggar! Blandar gärna lite gammalt och nytt! Det är rogivande på något sätt... Kramiz M

2009-06-21 @ 19:36:56
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback