Vilken miss... <:-/

Det var närmare -17 grader igårkväll, och vi tyckte att det fick räcka med kalla morgnar i köket nu... Och satte igång ett el-element! :-)

Någon gång i natt har jordfelsbrytaren utlösts på grund av detta element! Så vi vaknade strömlösa - och med en inomhustemperatur på 15,5 grader i köket. Bottenrekord den här vintern... SUCK!

(Men det är klart.... Om alternativet hade varit att vi hade fått det ruskigt hett om öronen på grund av att elemetet hade börjat brinna eller så, så är jag trots allt glad över vår jordfelsbrytares agerande! Hm...).

Men! Ute är det "varmt" idag - omkring sju grader kallt bara! Dessutom är det mulet, så  här näst ska man kanske förvänta sej tre decimeter snö!? 8-D


Mina planer för dagen: Inga särskilda alls, faktiskt... :-)

Dock är ju detta den sista helgdagen på ett tag nu, så egentligen borde man göra nåt skoj! Får se om jag kommer på nåt vart det lider... :-)

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: Jen

Vilken mysig bild! :DHär är det -17 idag...trist.

Men jag måste ströva till jobbet ändå. -suck-

Ha det fint!

2009-01-06 @ 09:37:32
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: morsdeka

Blev lite ledsen när jag såg att termometern stigit ända t -1,0 idag. Vill inte ha plusgrader. Jo, bara om det ska snöa, förstås. Jättefin bild! KRAMEN!

2009-01-06 @ 13:11:30
URL: http://morsdeka.blogspot.com
Postat av: anki

inte kul med endast 15 grader inomhus, men som du skrev, alternativet hade varit mycket värre :-) bra med jordfelsbrytare.

vi har -2 idag och känns som töväder men var ut en stund med hundarna och det kändes mycket kallare, runt -10 för det blåste lite. :-)

ha en skön kväll..

2009-01-06 @ 16:05:55
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: Fru Pusselbit

Vad trist att vakna på det där viset, men det var ju tur att det inte hände något mera!Ha det fortsatt gott idag!! =) Kram

2009-01-06 @ 18:09:42
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback