Koll på vårkläderna... :-)


Fantastiskt!! Jag hittade en butik igår som jag aldrig sett förr; Stil & Smak!
 


Och eftersom jag saknar både det ena och det andra i butikens namn, så har den alldeles säkert nåt som passar mej!? Får gå in i den nästa gång jag är i Kristianstad... :-)

I ett annat skyltfönster såg jag detta, som jag tycker är riktigt fint:



(Så alldeles smaklös är jag kanske inte ändå, då!?)...

Dock är det allra härligast med dem som har en helt egen stil:



Här är det minsann inga sunkiga synliga kallingar, utan en ren och snygg skjorta mellan tröjan och byxlinningen. :-)  Och den som har en sån värmande mössa, kan absolut vara förlåten att halsduken är nerstucken i bakfickan istället för välknuten kring halsen. 

Och tänk att man kan bli så här jättefin när man sveper in benen i typ skräcködla:



Bootsen skulle jag vilja ha, förresten! :-)

Och så vill jag ha fler såna här låga stolpar...



...så mina utvalda fotooffer syns på bild, fast att stolpen är emellan! :-)

Visst har damerna söta vårhattar!? Den vänstra med blomsterapplikation... Mmmm!

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: ingrid

Stil och smak såg ut att vara en mysig affär. Läcker hallonröd färg!! Du har så rätt så, visst var det Furuliden vi åt på. Mycket god mat!

2010-03-21 @ 12:40:28
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

Smaken är som baken... som tur är :9... men de där hattarna var ju tuffa, tycker de borde komma tillbaka i modet snart så det blir mer spännande saker att titta på :)

2010-03-21 @ 13:22:39
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Härliga bilder du har från din utflykt i går. Kanske är det nu dags att plocka fram vårkläderna ur garderoben. Har en känsla av att mina skulle behöva förnyas eller rent av ersättas med nya. Förresten, när får vi se dig i en vårhatt?

Här går snösmältningen oväntat snabbt, redan kan man se fläckar av gräsmattan skymta fram. Den gräsmattan, som enligt vissa grannar borde kallas något annat, eftersom den till 95% består av mossa. Men den är i alla fall grön!

2010-03-21 @ 13:39:14
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Kul att få gå med dig på fotopromenaden! Roligt med olika stilar är det. Folklore är inne i vår har jag förstått. Om det bara kan sluta snöa så man slipper bylta på sig så mycket.. :(

2010-03-21 @ 13:56:21
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jane

Finfina "promenadbilder" - här är inte läge för någon promenad precis ... mindre snöstorm ute ... I sådana här lägen undrar jag varför jag skaffade hund egentligen ;)

2010-03-21 @ 15:40:46
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: bjorne

Fina bilder av trevliga motiv,gillar oxå när det är lite udda och kläderna i skyltfönstret va okay så nu kanske snart det kommer en bild av dig i ödlebyxor,ha en bra start på nya veckan.

2010-03-21 @ 16:25:51
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ulla

Jag tror nog inte att du saknar stil och smak. Dina bilder är fyllda av det. Eftersom jag är helt tokig i hjärtan så fastnade jag för hjärthalsbandet på en av klädmodellerna. Ang egen stil så möter jag varje morgon en härligt klädd ung man. Jag blir glad bara jag ser honom.

Jag har varit ute och försökt mig på gatufotografering, men jag känner mig än så länge lite för dum när jag står där eller sitter eller smyger med kameran. Jag behöver träna mer på detta att inte tro att människor kommer att slå mig bara för att jag fotar dem L

2010-03-21 @ 17:58:53
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: annette

Paparazzi är vad Du har blivit och en riktigt skicklig sådan;) Tror Du har hittat hem nu vad gäller gatufotografering, undrar bara var Du gömmer Dej för att kunna knäppa alla dessa bilder, själv känner jag mej som om alla även har ögon i "baken" när jag försöker mej på sådant som Du gör i massor numer!

Gillar killens stil med halsduken nerstoppad i bakfickan, ungdomar med egen stil tror jag kommer att bli ngt speciellt senare i livet, positivt eller negativt det må framtiden utvisa.

Du har oxå förstått att det finns en del snyggt att köpa i vår, men det är väl antagligen nu man skall handla innan det tar slut;) Hattmpde borde uppstå igen, tänk så mkt mysigt vi hade att fota då, om vi vågade;)



Ha det!



annette

2010-03-21 @ 18:49:59
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Photos by Storm

Tack för att jag fick följa med på din paparazzirunda. Tunikan på första bilderna gillade jag. Kanske kan du spana in vad det är för märke när du ska in och shoppa i den fina butiken. Eller blir det hattaffären i stället? Ha det gott/Lis

2010-03-21 @ 19:31:36
URL: http://photobystorm.blogspot.com/
Postat av: anki

härliga bilder,, kollade på tidigare inlägg också :) snyggt fotat... jasså du fegade och smög med kompakten? ska jag säga som inte ens kan använda den i stan.. :)



har formatera om den ena datorn idag, så jag har haft fullt upp.. :) men ska nog hinna kapp min bloggrunda i morgon..



javisst ja, snygga kläder förresten.. fint fotat dessutom..



ha en fin kväll

2010-03-21 @ 20:33:12
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Malin B

"Kristianstadsoutfit". Härligt!



Nu har jag fått hem min skåneresenär. =)

2010-03-21 @ 21:08:16
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: SqZ

Du har verkligen varit flitig med kameran :-) Krukorna med Nya Zeelandsfröerna har jag på jobbet. Det vore jättekul att mötas av små groddar när jag dyker upp där imorgon bitti!

2010-03-22 @ 00:17:31
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback