För tillfället snöar det INTE...

...så då kan det kanske vara läge för lite OS-snack igen!? :-)

Det har ju blivit en medalj till - av silver den här gången - tack vare ett förträffligt skiathlon-lopp utfört av Anna Haag. Härligt!!! Fast jag såg inte det - sov i vanlig (o-)ordning... :-)

Däremot tittade jag lite på herrarnas Super-G igårkväll, och tyckte allt att det var ganska vingligt och besvärligt för många, men iallafall inte så vådligt som i störtloppen innan i veckan... Tills det blev dags för Patrik Järbyn, vill säga...



Ja, jösses... Vad ska man säga mer än att det var för väl att inte heller han slog sej fullständigt sönder och samman, även om han landade betydligt värre än Anja Pärson häromdagen... Hua!!!

Nähä! Nu ska långstövlarna på, och sen ska jag gå ut och fylla på frön i ekorrens restaurang! La förresten just upp en bildsvit på den i Bildvild-bloggen... :-)

Trevlig lördag - och skotta lugnt!!!

/AnnaKK







Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Om det finns något som kallas snöallergi, så har jag efter gårdagskvällens och morgonens snöskottning, drabbats av det. Dessbättre fick jag idag hjälp av en snäll granne med att ta det tyngsta.

Det var en verklig kämpainsats av Anna Haag i går. Att Charlotte Kalla skulle komma på medaljplats var det väl knappast någon som trott, det var ju inte hennes specialgren i går. Men hon måste ju lära sig att stå på benen även om det inte helt var hennes fel när hon föll i går. Men man får ju hjärtat i halsgropen varje gång hon ska ta en kurva.

Ha en fin helg!

PS. Nu har det slutat att snöa här också!!!!

2010-02-20 @ 09:51:02
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Grav snöallergi här med! :) Jag såg A.H insats igår iaf, spännande värre...att kunna somna efter det var inte så lätt. Snön ja, det yr omkring så på vissa ställen ligger det en meter och på andra bara nån centimeter...tur man inte behöver gå ut idag!

2010-02-20 @ 10:33:57
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: anki

men fy, har ni fått blötsnöt? det är det vidrigaste som finns,, går inte att köra snöslunga heller då.. och tungt är bara förnamnet..



vi har fortfarande blåst och snö fall fast själva snöfallet har lugnat sej lite, för tillfället,, har varit ute ca en timme med hundarna, det bet bra i kinderna... :-)



fåglar har vi så det räcker och blir över.. fullt av gulsparvar och pilfinkar.. :-)



ha en skön fortsatt lördag..... skotta inte sönder dej bara.. .)

2010-02-20 @ 12:26:24
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: mimmi

Ja jösses vilket smäll han fick... men som det ser ut nu så gick det ju hyfsat bra ..... jag vill ha dina ekorre hit ..för dina verkar vara mer trogna än min ;) men det är klart ... hur den skall hitta maten som är gömd under massvis med snö kan ju vara en förklaring till att jag inte hat sett den. Men jag kan ju i alla fall komma in till dig och få se dina härliga bilder på dom :D

nu skall jag gå in på den andra bloggen och kolla in dom där :)

2010-02-20 @ 14:56:08
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Rantamor

Det är så kul att kika in till dig i din blogg. Du är så duktig att fotografera och att bjuppa på kuliga bilder. Och din ekorre är ju för rolig. Där vi bodde förut ut på landet vid skogen hade vi massor med ekorrar och de var så underhållande. Vi hade fågelmat i en söt rödmålad fågelholk för att inte Korre skulle äta upp maten för fåglarna. Men han lyckades hela tiden överlista oss, skakade tillåmed sönder fågelholken i småbitar. Ja det var underhållning av bästa sort.

Men den där backhopparen...vars försvann han????? Bra gjort.

Här har det inte snöat på flera dagar,vi har haft soligt men kallt idag. Förstår att du börjar lessna på snön, det skulle ju räcka nu.



Skotta lugnt tänk på ryggen.

Ha en trevlig kväll.

2010-02-20 @ 16:01:13
Postat av: annette

Hm, sluatde det för gott hos Er så tidigt eller satte det fart igen!?

Här har det nu snöat oavbrutet i snart ett dygn, med nu drygt tio grader kallt!! Och Blåst.

Så kul med Anna,finns så många duktiga tjejer just nu som stöttar och hjälper varandra, tror oxå pressen på dem sjunker när dom är fler som kan ta medalj, skall bli kul att se vilka som kommer att köra stafetten.

Tack för härliga bilder att njuta av, lyser upp så fint!



Ha en skön kväll!



annette

2010-02-20 @ 20:56:24
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback