Flickr... :-)

Kommentar från igårkväll:

Lisa - InkyWings  


Du - när ska du skaffa dig ett flickr-galleri???
Tycker jag du ska ta och knappa in ett litet konto redan nu på stört och börja lägga upp lite av dina underbara bilder där si du! Japp, då säger vi så då! ;-DHej & Hå, tänkte jag då...!

Fast...!?

Man har ju hört talas om det iallafall - det där som först verkar vara en felstavning, men som man sedan börjar undra om det inte snarare är nån slags förkortning för något som man inte riktigt begriper vad det är!? <:-)

När man har noll koll står man inför två val... Antingen fortsätter man ha noll koll, eller också försöker man ta reda på mer så man åtminstone har li-i-ite koll!!

För tillfället vet jag inte om jag har så mycket mer koll än innan, men jag har iallafall ett Flickr-galleri nu - och till och med tre foton upplagda i det! :-) Klicka här för att se...

Nån mer som läser detta som lägger upp foton där??? Vad är i så fall din åsikt om Flickr? Fördelar, nackdelar - allt vill jag veta och höra synpunkter kring!! :-)Värsta linslusen ju, min lilla rödhake i äppelträdet! :-D

/AnnaKKKommentarer
Postat av: mimmi

underbar bild så fin och så söt..men jag har fortfarande en liten misstanke om att en sån kan vara larv tjuv;)

Jag tror jag har ett galleri på Flickr .. jag testade en gång i tiden .men jag tyckte det var lite rörigt ..eller så var det för att jag inte har någon tålamod:)

2009-09-16 @ 13:09:03
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Ha ha . vi hade tydligen skrivit till varandra samtidigt:) och båda hade larv tjuven i bakhuvudet ser jag:D

2009-09-16 @ 13:11:08
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: anki

flickr har toppen bra funktion med galleri, och eftersom du inte har något på bloggen så är det super kul att kunna gå in och titta på alla dina bilder där :-)jag laddar upp bilder på två olika sidor som har databaser, man måste alltså veta vad småkrypet heter och sen kan man ladda upp bilder där.. en är global och det är folk från hela världen som laddar upp och det är kul att se vad många av våra insekter etc som finns ute i världen,,, :-)lägger din flickr sida som bokmärke.. :-)ha en skön dag

2009-09-16 @ 13:15:38
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: matte

Klart du ska vara med i flickr!

2009-09-16 @ 13:39:07
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag trodde att du skulle ha en "avdelning" med flickbilder i jag. ;)

Fniss!Jag är en sådan som vill VETA och gå till grunden, nu när internet finns är det ju så himla lätt att förkovra sig, ett knapptryck bort kan svaret finnas. =)

Man lär så länge man lever.

Nu ska jag klicka på "det där" nya och se vad det är.

2009-09-16 @ 14:31:17
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Gärdsmygen

Vad jag har hört är att det är fritt fram för andra att plocka bilder som man vill ifrån Flickr.

2009-09-16 @ 14:36:12
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: Lizaloop

Vet en som gör det men besöker det sällan faktist... själv försöker jag ladad upp bilder på bloggen och har gjort LÄNGE nu men nätet är så seeeeeeeeegt så jag blir galen..!

2009-09-16 @ 16:50:01
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Jen

Åhh, det var då en fin bild på lilla fågeln! :)

Nää du, bloggen är väl det enda jag pysslar med på it och därmed det enda jag kan med. :P

Lycka till! Kram

2009-09-16 @ 18:30:02
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: annette

Ja, Din rödhake verkar gilla att bli fotad, är för söööööt.

Har läst lite om Fickr, kanske t.om har några bilder där sedan ngt tillfälle, känner inte att behovet finns för mej, men framförallt finns inte tiden att ladda upp bilder mer än till bloggen just nu i alla fall.

Du hade verkligen lagt in tre jättesnygga bilder där, spindelnätet bara älskar jag.

Vad som däremot har hänt några ggr är att jag får mail från människor som sett gamla inlägg och frågar om dom får använda bilder, senast igår ville en tjej låna en bild från förra hösten till sitt visitkort, fick oxå veta att jag var länkad på Getå Turisthotell utanför stan med bilder jag tagit därifrån. Sådant tycker jag är jättekul.

Ha en bra fortsättning på veckan, snart helg igen;)annette

2009-09-16 @ 18:51:53
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Inanna

Godkväll! :)

Vilken fin liten rödhake du fick kort på :) och så underbara mjuka färger på kortet!

2009-09-16 @ 20:10:35
URL: http://inannasblogg.blogspot.com/
Postat av: ingrid

Söt fågel, akta så inte "Hackspetan" kommer o tar denna kommentar från Moltas 3 år

2009-09-16 @ 20:46:28
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: mimmi

hej och hopp

nu har jag kommit så långt att jag har reggat mig där nu..så får jag se och kolla lite mer i morgon om jag kan med det :)

kram

2009-09-16 @ 20:58:56
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: Fotograf Annie

Jag gillar din rödhake, den är enormt söt.Jag har faktiskt inte flckr.com men har funderat på det till och från.. Men jag vet inte om jag orkar gå med på fler ställen... Fotosidan.se räcker än så länge för mig (tror jag) :P

2009-09-16 @ 21:55:28
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jag är också med där, har laddat upp fyra bilder, men det är inte ett ställe jag går in på speciellt ofta. Det är väl så, antingen känner man för det eller så gör man det inte.

Fin bild på den lilla fågeln. :)

Ha en fin torsdag.

2009-09-16 @ 22:18:42
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Lisa - InkyWings

Vill bara dementera kommentaren om att man får plocka bilder som man vill från flickr... det FÅR MAN INTE!

Inte någonstans från internet får man plocka bilder som man vill - om det inte uttryckligen står att det är tillåtet. :-)flickr är roligt när man börjar skramla ihop lite kontakter och grupper att vara med i. Då har man oxå chansen att få lite kommentarer (credit) på sina bilder och det är alltid skoj.Ett tips är att kolla på andras bilder - se vad dom ligger i för grupper och se om det är något som passar dig oxå, gå då dit och "gå med i gruppen" - läs dock noga vad det finns för regler! Vissa grupper kräver att man kommenterar allt ifrån 1-5 foton för varje foto man lägger till i gruppen och andra kan du lägga upp obegränsat i hur du vill. Alla varianter där emellan finns oxå. :-)Alla bilder laddas dock först upp i sitt egna galleri så att säga, sen lägger man till dom bilderna i olika grupper om man har lust. Inget måste, men rätt skoj för då kan fler se bilderna som har samma intresse osv. Finns tusen miljarders olika grupper.Går man in på en persons profil så kan man därifrån se vilka kontakter den personen har och vilka grupper den är med i. Ett bra sätt att börja vidga sina vyer på flickr.Varje grupp har oxå en typ av forum där det går att diskutera - hos en del är det snack hela tiden och hos andra inget alls någonsin.Så, välkommen i flickr-världen - den är rolig! Känns som folk tittar bättre där än på fotosidan faktiskt... vet inte varför jag fått den känslan riktigt.Kramen!

2009-09-17 @ 17:51:04
URL: http://lisainkywings.blogg.se/
Postat av: Hemulen

Vilken söt rödhake med höstig omgivning!

ha det bra!

2009-09-18 @ 07:44:11
URL: http://addictedtomycamera.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback