Hittade några "gatufoton" till...

...i min kompaktkamera. 

Att skjuta från bilen är ju inte alls lika skämmigt som att ränna omkring med kameran i centrum mitt bland allt folk. :-)Fast när det gäller de här två fotona (tagna när jag var och shoppade förra lördagen), så var det faktiskt regnet på vindrutan och de fastsmetade lönnlöven, som var den största anledningen till att kameran åkte upp ur handväskan. Men visst blir bilderna något mer intressanta med lite människor på också!?

Synd att det inte går att läsa det finstilta på parkeringslappen, förresten - den som speglar sej i rutan! Det är ta mej tusan en SKANDAL att det ska kosta SJU SPÄNN i timmen att parkera i centrala Hässleholm!!!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Ulla

Visst tittar människor när man tar fram sin kamera och fotar. Jag gör det själv när jag ser andra gör det. Fast jag gör det i utbildningssyfte. Personen ifråga kanske fotar något som jag inte tänkt på att fota.

2009-11-03 @ 07:41:39
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Anki N

Nja jag är lite "blyg" när de gäller att fota offentligt..gjorde det igår i inne i Köpingen, oh nog tittar folk lite konstigt på en när man springer o fotar kors o tvärs. Fast de var rätt folktomt ändå där inne igår - hade tur, med det men inte med vädret.

Fina bilder av vädret att dömma kan man tro du var i Växjö..hihi.

Kramiz Anki N

2009-11-03 @ 08:29:45
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Jen

Ja du, det är åtminstone bättre än hela 12 kr timmen här. :(

Fotona blev jätte bra och definitivt intressanta! :DMedia är absolut skyldiga till förrviringen,

men om även regering kunde vara lite mer ärliga i hur saker och ting ligger till,

för och nackdelar,

så hade man kunnat göra sig en egen uppfattning huruvida man ska vaccinera sig eller ej.

:/

2009-11-03 @ 09:26:24
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: anki

snyggt :-) fyndigt..... här i stan är det gratis parkering överallt, inga automater någonstans.... lämpligt med småstäder ibland......grått skit väder här, mörkt och inget kul alls,,,,, vill ha snö så det blir lite ljusare,,,,, idag ska vi nog flytta ekorrmataren, det ska bli intressant att se om dom hittar den då och är hungriga vill säga.. nackdelen är att jag inte ser den från altanen eller något fönster, ja uppe ser jag den nog i coh för sej :-)ha en skön dag

2009-11-03 @ 10:17:03
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: Yvonne

Här ska åkas till S-holm idag och "gatufotas" Haha! Lite grand iaf...Härlig bild den där med lövet. I love löv...Ha det gott!!

2009-11-03 @ 10:26:53
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lizaloop

riktiga höstfoton! Ja nog är det dyrt att parkera på vissa ställen alltd, gillar det där systemet som de börjat med på många ställen (dock inte här) med pskiva!

Du vet här ute i skogen där jag bor finns det inte ens parkeringsautomater, inga poliser heller som kan böfälla felparkerade bilar ;)

Har faktist 7,5 mil till närmsta parkeringsautomat!

2009-11-03 @ 10:32:42
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Malin B

En annan som inte är så van vid parkeringsavgifter får dåndimpen vid sådana automater!!!

I vår närmsta stad med dessa "sparbössor" har det blivit hutlöst dyrt, förut var det 10:- för tre timmar, nu tror jag bestämt det var 10 kronor för EN timma! =(

2009-11-03 @ 11:09:17
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Undrars om de inte höjt i växjö till 15kr på sina ställen.. Hutlöst o lilla Älskade Värnamo kör med sina 2kr!!! Brukar slänga i en femma av bara farten.

2009-11-03 @ 13:32:03
URL: http://farmoringrids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback