Alla dessa färglösa novemberdagar...

De här bilderna är färgförändrade i datorn, men vilken tror du är mest likt originalet???Faktiskt är det den nedre! :-) Men så är originalfotot taget för ungefär en månad sen, när naturen fortfarande hade vackra sprakande höstfärger.

Häromdagen fångade jag en blå cykel på bild...Men i sin gråa omgivning blev den inte så blå som jag ville att den skulle vara, förrän den hade åkt fram och tillbaka i bildbehandlingsprogrammet Picnik några gånger!

Det kan jag förresten rekommendera alla som känner sej uttråkade på dessa långrandiga novemberdagar: Gå på picknick!!! Surfa in här och lek loss med era foton! :-D

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: Yvonne

Picnick..vilket kul namn på ett bildprogram! Och jag tänkte faktiskt att det var den undre bilden på den övre (hmmm, förstod du nu?;) Allting blir ju lite gult när man fotar ute på hösten! :D Må gott!!

2009-11-09 @ 09:23:34
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Tack för tipset. Hade faktiskt glömt bort att det finns nåt som heter Picnic. Ska kolla in det.

Fina bilder för övrigt. Gillar hur cykelbilden blev efter behandling.

Ha en fin dag.

2009-11-09 @ 09:31:44
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Ulla

Det verkar jätte roligt det programmet, men jag är alltid lite feg när jag ska registrera mig på ett nytt ställe. Är du registrerad? Jag såg att man på något sätt kan koppla ihop picknic med Picasa...är det det du har gjort?

2009-11-09 @ 10:58:40
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: anki

ja gråa november dagar finns det gott om, men idag fick vi lite solglimtar i alla fall. :-)ja det låter konstigt att han får överskotts energi av för mycket motion, men han blir så bråkig inne om han får för mycket, lagom är bäst har jag kommit fram till samt att springa lös i skogen är bästa medicinen. I fjol vinter jagade han fryhjulingen, toksprang när sambon drog pulkan efter, sen på kvällen var han som förbytt... jack russell är speciella hundar har jag upptäckt, irma hon blir inte alls så där... :-) hon blir normalt trött...ha en skön kväll

2009-11-09 @ 17:13:45
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: anki

glömde... tintin äter inte så mycket på dagarna längre, han kan äta lite på förmiddagen, jag försöker hålla igen lite på det så jag kan ge honom på kvällen så magen ska klara sej hela natten, det är lite struligt med hans mage emellanåt och han måste ha ett mål mat tidigast vid 8-9 på kvällen för annars får jag inte sova ... knas mage.. :-)

2009-11-09 @ 17:16:17
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: mimmi

Visst är det härligt att man kan sätta lite färg på tillvaron :D

Men jag tycker ändå att det fortfarande är vackert ute .. bara man öppnar sina ögon ....och tar ett förstoringsglas till hjälp :D .så hittar man mycket ,, båda sånt man gärna vill se ..och sånt man absolut INTE vill se :)

kram

2009-11-09 @ 18:31:10
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: matte

picnik är en favorit hos mig, lätt och kul.

Jag hade gissat på översta bilden som mest lik orginalet... tänka sig. Nu är färgerna mer urvattnade. Snygg bilden blev med cykeln!

2009-11-09 @ 18:47:31
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: elena cn

Ja, jag hade klart gissat på den första bilden som orginalbild.

Vilken otrolig skillnad det blev när du hade bildbehandlat cykelbilden. Jag fortsätter så smått med Photoshop här hemma och på jobbet lär vi oss något som heter PhotoFilter.Snart är det första advent....

2009-11-09 @ 23:09:13
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback