Som man bäddar får man ligga... Typ! :-)

Idag åkte den fram - strandmadrassen med plastig undersida! 

Och nu har jag precis tillbringat en lång stund i framstupaläge, mer eller mindre mitt ute på gräsmattan. Tur att grannarna bor så pass långt iväg så de inte kan se vad vi har för oss här - för då hade de väl trott att jag hade tuppat av eller nåt!? Hm...

Men det hade jag förstås INTE! Jag testade bara ett nytt sätt att fotografera... :-)

Nu när man har systemkamera (eller snarare en kamera med sökare!) så måste man ju få ögat med sej på ett helt annat vis, än när man fotar via en display. Även om jag inte hade en vinklingsbar sådan på min kompaktkamera, så behövde jag då rakt aldrig lägga mej raklång ner på marken för att kunna ta foton ur riktigt lågt perspektiv... Men det tycker jag att jag behöver nu, och det här var första gången jag verkligen LA mej raklång ner. Jag har nästan gjort det några gånger tidigare - men bara nästan! (Be mej dock inte förklara skillnaden, fast den är nog inte så stor egentligen!?).
 
Att ligga på en strandmadrass, och fotografera vårblommor och bin, var hur som helst helt perfekt! Nån som vet om det finns små ihopvikbara såna, som inte är större än typ en plånbok - i så fall vill jag ha en sån! ;-)

Har inte hunnit titta än på fotona jag tog - men ska strax göra det!

Här är isället några andra foton, tagna igårkväll...





Det är alltså sonen som slipar på sitt A-traktorbygge... :-)



Det är förresten inte bara han och jag som har lite småknepiga arbetsställningar...!

Men den här verkar ju inte särskilt bekväm...!? 8-X



/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Kerstin

Ja det gäller att inte vara rädd att sätta sig i de mest fantastiska positioner när man ska fota. Visst tittar folk på en ibland men det får man bjuda på. ;)

Duktig grabb du har.

2009-03-31 @ 15:19:37
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Coola bilder!

Gillade den på sonalyckan din, skarpt!



Hehe...ser fram emot att få ta del av dina "grodperspektivbilder"!



Jag har inte sån fin kamera, men å andra sidan så har jag ju den där vikningsbara displayen, så jag slipper ligga på magen i alla fall...Haha!



Men ibland undrar nog fanken folk, vad man sysslar med, när man stoppar in snoken i nåt buskage och bara rumpan sticker ut!

Då kan där finnas nån liten insekt som man vill fånga på bild...och det förstår sej kanske inte alla på...ler



Tjongelång! //Kram, Jenny(-:

2009-03-31 @ 15:49:26
URL: http://telasejaka.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Haha jag trodde först att ni håll på att bygga ett vinterbonad hem till ekorrena:)

men sen såg jag förstås att så var inte fallet ...undra vad ekorren tänkte när han satt där i den konstiga ställningen:)

Jag har ..om jag skall vara ärlig börjat att tröttna på min system kamera .. först är det som du skrev en liten sökare man måste titta igenom .sen är det svindyrt att köpa saker till den .. ett makro 5000 kr .. jag börjar luta åt att köpa en nyare version av en kompakt kamera nu ..det har kommit ut en ny Nikon P90 som har 24 optisk zoom och 1 cm närgräns på makro ..allt i ett . där behöver man inte byta objektiv så fort man skall ha när kort eller något sånt och få in damm eller annat skit i kamerahuset nä där finns allt .. så ja .. jag börjar ångra att jag har slängt ut så mycket pengar på systemkameran

kram

2009-03-31 @ 16:28:50
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com
Postat av: Bella

Nej men vad SMART att dra fram madrassen! Ser fram emot att se foton från detta! Jag har ofta tänkt att jag skulle vilja lägga mig ned på gatan i centrala London och ta ett foto av folks fötter...men tyvärr tror jag polisen skulle tillkallas om jag försökte mig på något sådant...;)



Kraaaam!

2009-03-31 @ 17:02:07
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: Jen

Ha ha! Smart drag med madrassen! :)

Härliga bilder det där!

:D

2009-03-31 @ 20:02:08
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: elena cn

Vilken tur du har som kan ligga i din egen trädgård...jag undrar vad grannarna skulle säga om jag låg på magen mitt på gården!



En stor svart plastsäck skulle kanske fungera som liggunderlag när det gäller skydd mot vätan men den ger nog ingen värme precis...Inte dumt att ha med sig något skydd för jag är som du, vill gärna lägga mig platt.

2009-04-01 @ 20:22:25
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback