Hej!

Kan meddela att vi sliter med tapet-jä-ln ännu... Maken och jag - för dottern har flytt fältet, och tillbringar dagen med sin pojkvän. Kan inte säga annat än att jag förstår henne! Hm...

Förresten! Ser ni älgen???Och några äl(g)skogar ska vi då rakt inte ha på dotterns väggar - så det är bara till att pilla vidare, och försöka få väck varenda liten pappersremsa...

Vi tog faktiskt en paus i arbetet innan middag, och åkte in till "byn" och konsulterade personalen i färgaffären. Fick lite tips och goda råd, så nu känns det iallafall li-i-i-ite mer inspirerande att ta tag i eländet igen. :-)

Och så samlade jag på mej en liten hög broschyrer också. Vill ju så gärna göra något åt hallen också innan sommaren är över!Blir nog svårt att välja färgkulörer...8-X Hur många nyanser finns det inte bara av "vitt" till exempel!?!

Betydligt enklare är det att avslöja vilka som gissade rätt skostorlek! :-) Det gjorde nämligen Lis och Anki N!39, alltså! Hoppas det syns, annars får ni helt enkelt tro mej på mitt ord... :-)

/AnnaKK


PS! Attan, att det ändå inte gick vägen för vårt härliga U21-landslag igårkväll! De ägde ju förlängningen, och Marcus Bergs nick i ribban kunde väl ändå ha fått gå in!? <:-) Men, men... Viktigast är ändå att få se att det FINNS ett alternativ till vårt nuvarande A-landslag, som jag tycker spelar en så-å-å tråkig och seg fotboll, och dessutom lägger alldeles för stor vikt vid Zlatan... U21-grabbarna är rena rama motsatsen - nära på som 11 stycken Henke Larsson på plan på en och samma gång! :-D En ren fröjd att se dem spela!! DS!
Kommentarer
Postat av: Lennart

Om du inte visste det så kan jag tala om att fotot

på S med hojen nu distribuerats landet runt.

S har nämligen mejlat bilden till alla sina kompisar

och vänner landet runt!

Du skulle kanske ha tänkt på royalty´t!

Ha det så trevligt med tapeterna.pappa

2009-06-27 @ 15:02:09
Postat av: Sickan

Jag ser älgen :PGud vilket slit att få bort allt .................. men det blir ju bra i slutändan!

Ha det bra!

Kramen

2009-06-27 @ 15:20:33
URL: http://sickans.nu/mylife
Postat av: Jenny

Enda trösten vid sådant slit är väl att det blir attan så grannt när det är klart!Vi har 2 rum på övervåningen här som behöver vår uppmärksamhet....Hmmmmm...men inte nu i värmen.

Det får vänta till hösten!Kram, Jenny

2009-06-27 @ 19:00:43
URL: http://itsmylife-j.blogspot.com/
Postat av: annette

Det var några timmar sedan inlägget, kan ju hoppas att tapetjä....är borta nu, för fy för hålla på med sådant i den här värmen, är det någon speciell sorts tapet som sitter där eller har dom använt Carlsson Klister istället för tapetklister;)

Instämmer helt med Dej vad gäller fotbollen, hoppas verkligen att dom här talangerna tas tillvara och får chansen att snarast ersätta nuvarande ordinarie landslag så fort dom är mogna för det.

Hoppas Du får lite ledigt i helgen och kan njuta av det fina vädret.Kram //annette

2009-06-27 @ 19:09:07
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Lizaloop

fukta väggen så brukar det gå lättare!

Frodo mår bättre, nu är nästan all svullnad borta, nu återstår blodprov om ett par veckor för att se att de inre organen är okej!Ha en fortsatt trevlig helg!

2009-06-27 @ 19:22:38
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag ser älgen:D och vilka fina horn den har;)

Jag förstår också din dotter ..jag skulle ha gjort samma sak illa kvickt:) ..tänk att bara få lämna och sen komma hem när allt är klart ..det skulle inte vara så dumt:)

underbart väder ..soligt och VARMT men vi vallade oss ut på en foto promenad ändå ..min dotter och jag .och det barnbarn som också fotar:)

men denna gång fotade han inte .. han hade full show att leka i fontänen ..så det var tur att det var bytes kläder med:)

ha en försatt trevlig kväll:)

kram

2009-06-27 @ 20:37:08
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: Bjorne

Sånt där ska man pyssla med på vintern,utejobb på sommaren,men lycka till,ha de bra kompis.

2009-06-27 @ 21:31:44
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Ju varmare och torrare det är så blir det inga mygg och knott dom behöver vattenpölar för att kunna bli fler,saknar dom inte kan jag säga.

2009-06-27 @ 21:57:48
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: paula

fy bubblan känner igen problemet vi hjälpte sambons syster att totalrenovera måla hela hennes lägenhet för tre årsedan. Tapeterna revs ner ända in till betongen. Tillslut hyrde dom en maskin som underlätta arb jätte mycket..Men älgen är ju ganska söt faktiskt..

2009-06-27 @ 22:57:16
URL: http://www.lill-paula.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback