Idag ser INTE...

...världen ut som på detta foto! :-)


Nä... För lingonris ser förmodligen inte mycket ut alls idag!?

Eftersom de är täckta av ett tjockt lager SNÖ! :-D



/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Artlover

Äntligen först... God morgon Anna.

Ha en bra dag:o)

2009-01-07 @ 08:00:04
URL: http://artlover.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Godmorgon! Nu fick jag läsa ikapp vill jag mena!

Onsdag är lika med ledig dag för mig, skööönt!

Dina enchiladas är mycket uppskattade hos oss, dom kommer alltid att heta AnnaKK:s!

Sicken tur ni hade att det inte blev olyckligt hos er när elementet strejkade! Hua!

Kallt hus o golv är det här också! Morgnarna är hemska! Men 16 plus är hittills det kyligast hos oss inne i köket. Skulle den dagen elda i vedspisen o herre min je vad det rykte in! Luktar än!

Hm, det här skulle jag nog inte berätta men sambon o hans bröder är lite av uppfinnarJocke om andan faller på; han har tagit en gammal köksfläkt, vänt upp o ner på den, skruvat fast den i takhöjd ovanför kaminen i lillrummet, dragit ett avloppsrör från fläkten ned till golvet där ett annat plaströr tar vid, ut genom dörröppningen till köket, inunder ett köksskåp och där sprutar nu varmluft ut till kalla fötter! Hi, hi! Så jämrans fult så jag vet inte vad men effektivt! Är väl meningen att en mindre fläkt ska köpas och att hela härligheten ska byggas in så småningom! Men när....

Kramen!

Ragnvi

2009-01-07 @ 08:10:10
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: anki

härligt att ni får snö :-) vi har inte heller något lingonris framme, tror jag. Här har det blivit kallt igen, -13 grader! I går -2-3 grader men nu är det kallt upp till baken vill jag mena.

Synd att du inte bor lite närmare (eller jag bor närmare) så hade du kunnat testa mitt tamron 300mm :-) jag här hel nöjd med det.

Har du kollat nått på länken jag skrev? Tittade som en tok där på alla möjligt sorters objektiv. :-)

ha en skön dag

2009-01-07 @ 09:47:35
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: lena

Nä,jag har ej sett något lingonris!!

Här är det jobb som gäller för hela slanten ja,eller?? jag tar pause för att kika in till bloggare oxå hehe!!!

Ha det fint, kram lena.

2009-01-07 @ 10:26:12
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: anki

ang. objektiv så är det många som köper värsting kamera hus och sen billiga objektiv men åt andra sidan så tror jag inte att de billiga objektiven är så dåliga på själva kvalitén på bilderna utan det är ljusstyrkan det sitter i och brännvidden.



Ljusstyrka med bländaröppningen 2,8 är dyrare än ett med 3,5 eller 4,0, frågan är vad man ska fota, kanske räcker gott och väl med 4,0. :-)



Det är 4,0 på 300 mm och det är lite väl mörkt sent på eftermiddagen när skymningen faller den här årstiden och full brännvid då jag hamnar på 5,6, men en solig dag räcker det mer än väl. :-)



Jag kommer nog att byta ut kitobjektivet och köpa ett 18 eller 28 som lägsta brännvid och 200-250 mm som största, tamron blir det nog då för jag har fastnat för de objektiven. :-) Men först ett macro!



Sen är det svårt att kolla på bilder eftersom det kan vara "skit" bakom kameran samt mycket trixande i photoshop. Jag har inte hittat just några bra bilder med sigmas objektiv som jag gillar, så frågan är om det är den bakom kameran eller objektiven? :-)



Hittade den här 17-åriga killen som tar fantastiska bilder och har tamron 90mm objektiv och jag tror han har en 450D eller en 400 D hus också. :-) Han har nog något bra zoom objektiv som han tar fågel bilder med,, kolla in hos honom.. http://felixstridsberg.com/



ha en skön jobbar dag





2009-01-07 @ 10:28:47
URL: http://www.coffeebreak.se
Postat av: whatthefuckdotcom

Snö? Vår snö är på väg att försvinna, men det är fortfarande iskallt... förstår inte hur snön kan försvinna när det är iskallt, men det gör den... Mysterium ;)

2009-01-07 @ 12:18:56
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Här har vi inte så mycket snö, men däremot 8 minusgrader och strålande solsken. Ha det så gott idag! =) Kram

2009-01-07 @ 13:34:45
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback