Sex dagar kvar till jul... :-)

Och nu beundrar jag gärna alla vackert skyltade affärsfönster... :-)
Om det blir en vit jul återstår att se, men för tillfället ser det lovande ut. :-) Minus fem grader här nu på morgonen, men inte helt klart - så vi får väl se om det blir någon sol idag också, eller inte... Snödjupet uppskattar jag till 15 centimeter - precis lagom!

Igår var det iallafall många som var ute och rörde på sej i det fina vädret. Och den som inte gick självmant fick kanske hjälp av snöplogen, eller nåt...?


Fåglarna ägnade sej däremot mest åt att äta - det gick åt kopiöst mycket solrosfrön och talg igår!!!Ska knata ut och bjuda dem på frukost nu! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Lennart

Tack för kommentaren på min blogg. På tal om vädret så meddelade SMHI häromdagen att det fanns goda chanser till en vit jul även i södra Sverige. I dag säger samma SMHI att det ännu är för många dagar fram till jul för att kunna säga hur julvädret kommer att bli. Ju närmare julen man kommer, desto osäkrare verkar man bli om julvädret.

2009-12-18 @ 09:02:21
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Annelie J

Hej!

Kul att du kikade förbi, tar en titt hos dig, och passar på att önska en riktigt God Jul!!

2009-12-18 @ 11:46:10
URL: http://www.anneliejohnsson.blogspot.com
Postat av: Anki N

Goden middag. Ja idag är de sol o snö o kallt o hela baletten...gott!! Aj aj där stod den på huvudet ja, man får se upp så man inte åker med! Vad trist de vore om alla skyltfönster lös i rött. Det blir lite väl mäktigt o trist. De där fönstret du fotat såg lite rosalockande ut tyckte jag....Rosa...mmmmmm. Ja man får väl hjälpa fåglarna lite nu i all snö. Inte lätt att hitta egen föda då inte, då är de bra med snälla människor som bjuder in till frukost.

Ha en snöig fredag.

Kramiz Anki N

2009-12-18 @ 12:04:29
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Malin B

Fnissar år Herr Gårman! ;)

Jag halkade ju men på baken i går. ;) Höll på att slå mig rejält när jag skulle kliva ur bilen - på en riktigt hal fläck - men det redde upp sig utan det minsta missöde. Skönast!

2009-12-18 @ 13:06:12
URL: http://malinbayard.blogg.
Postat av: ingrid

Ja snö o kallt även här ca 9 minus och knappt 10 cm snö.. Idag har jag bara haft innesysslor på min lediga fredag, men såg solen glimma till en kort stund

2009-12-18 @ 16:57:18
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Ulla

Visst är det härligt att det äntligen är kallt och vintrigt. Här i Göteborg har vi för tillfället -7 grader. På tal om Herr Gårman...vi i Partille ska få Fru Gårman. Allt i jämlikhetens tecken

Sv: Macrot jag köpte är en Tamron 90 mmm/F2,8. Det har funnits i många år och har en vädigt bra optik.

2009-12-18 @ 17:29:13
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Marie F

Hahaha...du är så rolig.

2009-12-20 @ 00:10:25
URL: http://falkering.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback