Lussevaka???

Nä, tack... Inte för mej... <:-)

Även om det var jättefint väder mitt på dagen idag, så är jag allt annat än pigg nu ikväll. Gårdagkvällens julbord sitter i...

Varför lär man sej ALDRIG att stoppa när man faktiskt ÄR mätt, go och belåten??? Nädå... För det är precis då man slevar upp rejält av gröten och saftsåsen också, och dessutom toppar med både godis och en stor apelsin...!!!

Sen är man följdaktligen övermätt i mer än ett helt dygn - och till och med segare än den där kolan, som man iallafall faktiskt INTE tog av! (Ha! Så det finns alltså trots allt något att tillföra pluskontot!?! Ja, ja...).

´

Nu ska jag vila mej i form i soffan framför tv:n resten av kvällen, och sen nångång (när det egentligen borde varit läggdags för länge sen) ska jag köra och hämta dottern och hennes kompis som är hos ytterligare en kompis (tillsammans med ännu fler kompisar) och gör, jag vet inte vad - lussevakar, kanske!?

På återhörande!!! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: mimmi

Ja det är inte lätt när magen säger stopp innan ögonen :)Jag har tyvärr gjort samma sak ..många gånger .. så tydligen så lär man sig inte heller ;)

Det var en kanon fin bild du hade lagt upp i det förre inlägget på blåmesen :)

ha det så gott på soffan nu :)

kram

2009-12-12 @ 20:20:32
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Yvonne

Hehe..har också varit på julmiddag (knytkalas) och vad sitter jag och äter nu? Jo, chips...men jag åt inte så mycket mat eller risalamalta heller.. :D

2009-12-12 @ 21:04:52
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Haha, ja det är inte lätt att äta med måtta. Vi är proppmätta men har sen vi kom lyckats sätta i oss lite glögg och pepparkakor. Det är ju bara jul en gång om år. ;)

Må så gott.

2009-12-12 @ 22:17:17
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Lennart

Jag kan inte begripa att det ska vara så svårt att slut äta när man är mätt. Det har aldrig varit mitt problem. Ha det så bra!

2009-12-13 @ 08:37:19
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: LissenTo

Ja inte äter man bar med ögonen.Kommer ihåg när man hämtade och skjutsade barnen, vid alla tider. Ibland fick jag ställa klockan för jag var så trött och var tvungen att sova. Sedan på med kläder och for iväg för att hämta!

2009-12-13 @ 18:50:38
URL: http://lissento.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback