Go´natt SAAB... :-/
Ungefär samtidigt som solen gick ner bakom vedboden, hörde jag på radionyheterna att beskedet har kommit från GM... SAAB ska avvecklas...Bara till att kliva ut i kylan, alla SAAB-anställda! Julen klappar till vissa hårdare än andra, kanske man också kan säga...? :-(

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Lasseivomma

Tråkigt på en utmärkt bra bil, snyft, min första bil var en SAAB 2-taktare. Stackars alla anställda med familjer som får detta till jul, men de flesta visste nog vart det lutade.

Bra bilder till din illustration blev det ändå. Jag instämmer God Natt SAAB, dröm vackert.

2009-12-18 @ 17:50:50
URL: http://vomma.se/blogg
Postat av: Yvonne

Jag som trodde att solen "går ner bakom Sjöbloms dass" och så visar det sig att det är bakom din vedbod den går ner! Men snart är det bara 6 månader kvar till vi får sjunga detta ihop med en midsommarsnaps!

2009-12-18 @ 18:36:00
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

Ja nu är det tyvärr många som INTE får en glad jul.. tänk om staten kunde låta bli att göra allt till privat ägo ..då kanske Sverige skulle ha haft en chans att ha många jobb kvar ..men nu stänger de den ena fabrik efter den andra för det blir billigare att ha den i ett annat land. Jag lider med alla de som förlorar sina jobb. för alla säkerhets nät är numera bort tagna ..så för många blir det fritt fall.

man blir så ledsen och arg

2009-12-18 @ 18:50:54
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: anki

ja det är hemskt hur det har blivit på arbetsmarknaden, alla jobb försvinner och hur katten ska det gå att får fram jobb till alla då? ekvationen går inte ihop alls..fågelfoto blev det idag en sväng, solen var här på besök så jag var tvungen ut.. :)ja vi har nog mer snö än er, och jag njuuuuuuuter...

packa bilen och kom norrut,, här har vi snö och pulka backe som heter duga.. :-) särskilt när snöskotrarna har gjort spår kors och tvärs.. så himla härligt att gå i..ha en skön fredag kväll

2009-12-18 @ 19:41:16
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: annette

Jag som kom hem för en stund sedan har inte hört talas om det förrän hos Dej, tragiskt men för mej nästan väntat efter det sista halvårets konstiga händelser vad gällt eventuella köpare.

Synd om alla anställda som fått det här beskedet nu några dagar före jul, hoppas det går att ordna lite annat i företagsväg i dessa lokaler.

Men vi får väl trots det här se till att vi får en trevlig och skön helg, hoppas få se lite sol så kameran vill komma ut och lufta på sig mellan shoppingturerna.Ha en skön helg!annette

2009-12-18 @ 20:03:22
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Kerstin

Fint illustrerat Anna. Ja nog gråter man lite inombords. Så sorgligt att ett bilmärke av en sån kvalité ska gå i graven. Det är min absoluta favoritbil och har lite svårt att förstå att den inte kommer att tillverkas längre.

Extra svårt är det för de stackarna som står utan jobb snart. Vilken jul de får.

Önskar dig trots eländet en riktigt fin lördag.

2009-12-18 @ 22:25:03
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Morning! Nu har jag suttit en god stund o bara njutit av dina foton! Underbara!

Så sorgligt tycker jag ....ang. SAAB...allt bara försvinner....ibland känns det rätt att säga "det var bättre förr"...stackars drabbade!

Kramen!

Ragnvi

2009-12-19 @ 06:50:47
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Lennart

God morgon! Talande bilder som väl illustrerar hur många känner det i Trollhättan nu. Man får en känsla av att det mesta i dagens samhälle vilar på en osäker grund.

2009-12-19 @ 08:54:09
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lillsnörpa

Stackars alla anställda! Kan inte sätta mig in i hur tungt det måste vara...

Fina bilder du tagit! /Lillsnörpa

2009-12-19 @ 09:01:36
URL: http://lillsnorpa.blogg.se/
Postat av: annette

God Morgon!

Nja, 08.30 var jag inte klar, men nu 09.34 är jag innanför dörrarna efter att ha varit i två affärer och på torget, bra jobbat tycker jag för nu finns nog allt hemma, bara att sätta igång och laga till en del för sedan jobbar jag låååååååååånga dagar t.om den 23;e.

Ha en bra dag!annette

2009-12-19 @ 09:36:57
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Lissen

Så trist att Saab lägger ner, många familjer som blir drabbade. Hemskt inför jul.

Men dina bilder av vraket är snygga.

Ha en skön adventskväll!

2009-12-19 @ 19:25:40
URL: http://http:LissenTo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback