Härligt sensommarväder! :-)

Tror minsann kvällstidningarna fick rätt den här gången - eller om det rent av faktiskt var SMHI som låg bakom orden på löpsedlarna häromveckan!? Hur som helst... Det ÄR verkligen SOMMAR igen nu - och det fina vädret anlände samtidigt med skolstarten, precis som det var förutspått... :-)

Men nu är sommaren allt lite kryddad med höstfärg också - det går inte att bortse ifrån... Fast vad gör det egentligen - det är ju så VACKERT!!!



/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: anki

god morgon,, igår hade vi högsommar här igen, idag verkar det bli det igen. :-)



jo då, dottern kom med tåget som hon skulle, inga förseningar alls. :-)



och hur gick det för din dotter igår? Hur långt har hon till den nya skolan? :-)



Idag ska jag försöka skriva och leta mer om mina kryp som jag fotat, har tre block som jag gjort i ordning, lämpligt om man vill leta fram någon bild, bara titta när jag fotade den och sen leta fram bilden.. :-) Men jag har så många bilder som ligger som jag har glömt vad det finns på dom och jag började inte skriva förrän nu nyligen så jag måste sätta mej och kolla på dom och skriva eftersom, samt leta vad det är för något.. jisses.. kommer ta tid. :-)



ha en skön dag

2009-08-20 @ 09:51:21
URL: http://www.engstromsfoto.se
Postat av: engelsson

Härlig bild som vanligt.. I Bromölla remommenderar jag varmt att du letar rätt på ödlorna..inte svårt att hitta, de tronar mitt i byn på torget..kram

2009-08-20 @ 10:15:46
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag håller med dig helt och hållit.. underbara färger man får se på hösten och i din bild här ser man båda sommar och höst blandat i en härlig bild:)

Vi hade blivit lovat ..enligt SMHI och de lokala väder sajterna .. att vi skulle få 24 grader varmt idag med strålande sol....sanningen är..det är molnigt...blåser kallt . och är 14 grader varmt.men ett glädje ämne finns än..min lilla larv finns kvar och den äter och frodas.....och titta .. nu kom det ju fram en liten solstråle medan jag sitter och skriver detta..men den är borta nu..men den gav i alla fall lite hopp om att vi kanske kan få lite sol idag ändå:)

ha en fin dag

kram:)

2009-08-20 @ 10:49:08
URL: http://mimmi-antikrundan.blogspot.com/
Postat av: Lizaloop

Härligt att ni fick sommarväder igen, här är det mulet idag och det känns i luften som att regnet inte är långt borta, hoppas på uppehåll ikväll så man iallafall kan ta en promenad me jobbet ikväll!!

2009-08-20 @ 11:28:23
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: annette

Visst är det så, Din bild är så vacker men ändå lite höstkänsla i den, och hösten kan vara otroligt vacker, väldigt vacker egentligen för oss som fotar, färgerna är så fotografiska på ngt sätt!

Tack för hälsningar, har vänt rejält nu, DRUCKIT KAFFE, så gott!



Njut av vädret!



annette

2009-08-20 @ 12:31:30
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Anki N

Oh ja visst är det fortfarande sommar, det är kanonväder om dagarna, men nyss ringde mannen hem o sa de lovat regn här i morgon. Det där hörde jag inte...inget regn TACK!!

Vilka underbara färger det är i din bild och vackra färger börjar det också bli här och där ute. Vi ska iväg på en kort semestertripp till Danmark o Tyskland så jag ber varje kväll - snälla sommar stanna minst en vecka till...hummm.

TUSEN TACK..för kursmaterialet, ska försöka sätta mig en stund i afton o öva. Du är guld!!! Eller nej du är värd guld!!

Kramiz Anki N

2009-08-20 @ 15:23:25
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Bella

Vi har också underbart sommarväder! Synd att man sitter instängd på kontoret bara...men förhoppningsvis håller solen sig kvar i helgen också! Då måste jag förska ta mig ut på fototur någonstans- Det var alldeles för länge sedan nu! Längtar nästan tills vintern då jag kan fotografera på jobbet utan att en massa turister kommer i vägen!



Kraaaaaam!

2009-08-20 @ 17:07:46
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: EvaLena Heinered

Motiv och färg i fullständig harmoni. Vilken bild och vilket lugn.//EvaLena i Värmland

2009-08-20 @ 23:44:07
URL: http://heinered.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Underbar bild.

Ja, nu går vi in i en fantastisk fotoperiod med färger som bara naturen kan ge. Härligt. :)

Må så gott.

2009-08-21 @ 15:28:44
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback